Партнер рубрики Події

У Тернополі на ремонт чотирьох вулиць виділили 4 млн. 177 тис. 507 грн.

У Тернополі затвердили проектно-кошторисну документацію на капремонт доріг. Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету міської ради від 5 серпня 2010 року.

За інформацією начальника міського управління житлово-комунального господарства та екології Олега Соколовського, з метою набрання чинності проектно-кошторисної документації, виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити такі робочі проекти: "Капітальний ремонт проїзду вул. 15 Квітня – бульвар П. Куліша,2 кошторисною вартістю 481 тис. 814 грн., а також "Капітальний ремонт дороги по вул. Митрополита А. Шептицького" (Ділянка 2 – від вул. Живова до вул. Оболоня, комплекс 1), кошторисною вартістю 736 тис. 528 грн.

Іншим аналогічним рішенням затвердили "Капітальний ремонт автодорожнього шляхопроводу через залізничну колію по вул. Микулинецькій (км. 2+282 ділянки колії Тернопіль – Копичинці)", кошторисною вартістю 1 млн.грн. та "Реконструкція вул. Симоненка", кошторисною вартістю 1 млн. 959 тис. 165 грн.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    ЧОМУ не проводять реконструкцію вул. СИМОНЕНКА?????????
  • Anonymous

    Так, літо закінчилось, а вул. Симоненка ще не починають реконструювати. Коли почнуть ??????????????????
  • Anonymous

    Літо закінчується,а вул.Симоненка ще і не починали реконструювати. чекають дощів:))))
  • Anonymous

    Симоненка реконструюють-УРА. Накінець дочекались......

    Anonymous reply Anonymous

    люди схаменіться - там що написано ---ВИДІЛИЛИ але чи ДАДУТЬ ?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up