Партнер рубрики Події

У Тернополі пожежники евакуювали мешканців багатоповерхівки і врятували людину

У Тернополі пожежники евакуювали мешканців багатоповерхівки і врятували людину
Виникла пожежа на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, на вулиці Морозенка, 7 у середу, 22 жовтня, близько 11.00.

Загоряння виникло у квартирі на четвертому поверсі. Сильне задимлення проникло на сходову клітину та почало поширюватись по будівлі.
 
В апаратах для захисту органів дихання, в складі ланки ГДЗС, рятувальники увійшли в будинок,  організували евакуацію мешканців та за допомогою спеціального обладнання проникли в помешкання, з-за дверей якого йшов дим. Там вони виявили господаря квартири. Чоловіка винесли на свіже повітря, надали долікарську допомогу та передали працівникам «швидкої». Медпрацівники надали йому необхідну допомогу та доправили до медичного закладу.
 
Ймовірно, потерпілий палив, лежачи на дивані й, скоріш за все, заснув із непогашеним недопалком, що ледь не вартувала йому життя. Обставини події встановлюються.
 
Пожежники швидко ліквідували загоряння. Вогонь встиг пошкодити диван та ковдру. 
Рятувальники застерігають: цього року на Тернопільщині внаслідок пожеж загинуло 46 людей. У більшості випадків до трагедії призвело необережне поводженні з вогнем. Тому, щоб не стати черговою жертвою проявляйте обачність та неухильно дотримуйтесь правил пожежної безпеки, будьте обачними та обережними, адже від вашої поведінки часто залежить, як ваше життя, так і життя оточуючих людей. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up