Партнер рубрики Події

У Тернополі відзначили День Прапора (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Тернополі відзначили День Прапора (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Державного Прапора України у Тернополі відбулось урочисте освячення та підняття прапора у вівторок, 23 серпня.

Священнослужителі трьох конфесій, а саме УГКЦ, УПЦ КП та УАПЦ, відправили молебень та освятили прапор.

Previous Next

Разом з посадовцями честь підняти Державний Прапор долучили двом синам загиблих військовослужбовців у зоні АТО. Це були Андрій Воробель, син загиблого солдата Івана Воробля, солдата 80-ї окремої аеромобільної бригади, який загинув  5 вересня 2014 року під Щастям Луганської області та Микола Руснак, син молодшого сержанта Миколи Руснака, який загинув  11 липня 2014, поблизу с.  Зеленопілля Луганської області..

Previous Next

Відео дня

Після урочистої церемонії присутні долучились до покладання квітів до пам’ятників відомих українських діячів.

Нагадаємо, День Державного прапора раніше святкували 24 липня у столиці. Саме цього дня у 1990 році синьо-жовтий прапор було піднято над Київською мерією. З 2009 року офіційна церемонія підняття прапора святкується 23 серпня по всій Україні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Діонісій

    тут прапор чистий и файний, я вчора їхав вулицею Бережанською, так на слупах повішали прапорці, знаєте, шкода на них було дивитись,  вони такі брудні, невже та структура, яка вивішує прапори ці і зберігає їх цього не бачить ? таке було враження, що їх як виготовили в 1991 році, так 25 років не міняли і не чистили.

    соромно.

    Анонім reply Діонісій

    Ще соромніше жити в такій країні.... Знайшли свято!...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up