Янукович вийшов з підпілля і заявив про громадянську війну

Янукович вийшов з підпілля і заявив про громадянську війну
Віктор Янукович просить військовослужбовців України не виконувати "злочинні накази", не стріляти в український народ.

Про це він заявив у своєму виступі в Ростові на Дону в неділю, 13 квітня, ввечері, передає “УП” з посиланням на ИТАР ТАСС.

Янукович заявив, що нова влада України буде нести кримінальну відповідальність.

А Україна однією ногою вступила у громадянську війну, заявив Янукович. Крім того, він звинуватив у причетності до цієї війни і США.

Відео дня
> Україна рухається до банкрутства, народ країни ніколи не прийме такий диктат, особливо диктат націоналістів, заявив Янукович. І народ України, мовляв, ніколи не прийме диктат, особливо диктат націоналістів. Сьогодні для України важливі не якнайшвидші вибори, а діалог, вважає Янукович.

При цьому агенція продовжує називати Януковича президентом України.

Нагадаємо, впродовж вихідних на Сході України було гаряче: там одну за одною захоплювали адмінбудівлі в різних містечках регіону. Особливо небезпечно це відбувалось у Слов'янську на Донеччині, де обстріляли силовиків. Під час цієї операції загинув капітан спецпідрозділу СБУ «Альфа» Геннадій Біліченко, було тяжко поранено командира «Альфи» полковника Кузнєцова та полковника СБУ Куксу. Також поранення отримав співробітник МВС Селіхов.

Увечері 13 квітня в.о. президента Олександр Турчинов оголосив про початок антитерористичної операції на Сході України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Як на мене , то коли буде президентом Ю.Тимошенко, буде дійсно порядок в державі, не буде всяких "золотих унітазів" і нових межегірь
  • Anonymous

    Три ублюдка!!!
  • Anonymous

    http://www.youtube.com/watch?v=QxRXYw5fj2o#t=59
  • Anonymous

    https://www.youtube.com/watch?v=6psE6t-2FDk
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up