У футбольного клубу "Нива" є шанси зіграти у Першій лізі

У футбольного клубу "Нива" є шанси зіграти у Першій лізі
Посприяти у збереженні тернопільської "Ниви" пообіцяв 18 липня очільник Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк.

Про це він заявив на зустрічі із президентом футбольного клубу Автанділом Мдінарадзе та представниками від ультрас "Ниви". Нагадаємо, що чемпіонат у Першій лізі стартує вже наступного тижня, проте досі доля клубу знаходиться під знаком запитання. Останній шанс врятувати "Ниву" – це дочекатися допомоги від обласної влади, яка, за словами президента клубу, завжди підтримувала футбольну команду у скрутні часи.

- Губернатор визнав, що клуб потрібен, - каже пан Мдінарадзе. – Ми сподіваємося, що будуть зроблені певні дії направлені на збереження "Ниви". Адже якщо до понеділка нічого не зміниться, то ми оголосимо про зняття клубу із чемпіонату.

Заступник голови ОДА Наталка Михно повідомила, що за вихідні дні певні кроки щодо збереження "Ниви" губернатор зробить.

Відео дня

- Ми обумовили чотири заходи, які потрібно зробити щоб клуб існував, - пояснила вона. – Ці заходи ми маємо зробити спільно з президентом клубу та представниками від фанатів. Будемо сподіватися, що нам вдасться вирішити цю проблему і клуб виживе.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up