Вихованець "Характерника" у Китаї переміг фрі-файтера з Росії

Вихованець "Характерника" у Китаї переміг фрі-файтера з Росії

Тернопільський фрі-файтер важковаговик Ігор Слюсарчук здобув перемогу у турнірі World Kings Glory, який відбувся 7 липня у Китаї, в місті Харбін. Хлопець переміг суперника з Росії у першому ж раунді. 

- Місяць тому мій тренер та керівник клубу "Характерник" Валерій Чоботарь запропонував поїхати на турнір у Китай і я погодився, - розповідає Ігор Слюсарчук. - Частина підготовки проходила у Львові, а частина у Тернополі. У Львові відпрацьовував ударну техніку і в цьому мені допомагав Дмитро Степанов та львівська школа боротьби. 

Інша частину підготовки була у тернопільському "Характернику", де акцент підготовки робився на комбінування ударної та борцівської техніки. На жаль, поїхати на турнір зі своїм вихованцем Валерію Чоботарю не вдалось і його замінив лікар клубу  - Віталій Литвинюк. 

Previous Next

Читайте також: Фрі-файтери Гринчук та Ізанський, на жаль, не змогли вибороти перемогу у Китаї

Суперником Ігора Слюсарчука був фрі-файтер з російського міста Оренбург Олексій Кисер. Завершився бій на користь Ігора ще у першому раунді на 4 хвилині ударами в партері.

Відео дня

- Щодо результату бою, то я розраховував що бій пройде цілу дистанцію, - каже спортсмен. - Адже мій суперник був з Росії, а в них дуже сильно розвивається цей спорт і хлопці проходять хорошу підготовку. Мій суперник - хороший хлопець. Ми і після змагань спокійно спілкувались. 

Зараз Ігор Слюсарчук планує відпочити, провести більше часу з сім'єю і знову розглядатиме пропозиції для боїв.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up