Ефект бомби від чарівних і норовливих волинських стюардес

Ефект бомби від чарівних і норовливих волинських стюардес

Розкуплені заздалегідь квитки, цілковитий аншлаг у залі, бурхливі оплески – так 19 вересня відбулась вистава Волинського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Тернополяни вкотре показали свою любов до комедії. Ось що значить правильно підібрана вистава! Глядачі були в захваті від гри молодих акторів, які виклалися на всі 200%. 

Попри те, що комедія Марка Камолетті «Жінки – це ще ті бестії» (оригінальна назва «Боїнг-Боїнг») в постановці керівника курсу народного артиста України Анатолія Романюка є дипломною виставою випускників акторського відділу ВККіМ ім. Ігоря Стравінського, аж ніяк не скажеш, що гра вчорашніх студентів чимось гірша від титулованих майстрів сцени. Артисти були настільки переконливими, що глядачі повністю поринули у запропоновану реальність, емоційно реагували на кожну сцену, аплодували і щиро сміялись.

Події відбуваються у будинку паризького ловеласа Бернара (Вячеслав Погудін), у якого одночасний роман із трьома спокусливими стюардесами – Мері (Анастасія Бортнік), Мішель (Іванна Романюк) і Мартою (Вікторія Паламарчук). Дівчата літають на різних авіалініях і це дозволяє винахідливому нареченому підлаштуватися під їхні «польоти-відльоти» таким чином, що обраниці не підозрюють про існування конкуренток. Гарем господаря ледь витримує служниця Берта (Владислава Курач). Доводиться проявляти неабияку винахідливість і давньому приятелю Бернара – Роберу (Ігор Натанчук), який напросився погостювати деякий час, а відтак волею випадку був змушений викручуватись із пікантних ситуацій, прикриваючи Бернара перед дівчатами. Кожна з них – красива, сексуальна і норовлива, тож Робер не раз потів, тремтів і ніяковів. Про горе-жениха і говорити годі! Він викручувався як міг, проте у фіналі обидва приятелі облизня впіймали, оскільки стюардеси викрили подвійне життя Бернара і усі три віддали йому ключі від будинку. І лише служниця залишилася задоволеною, бо перед тим господар підняв їй платню на 20%.

Голова журі фестивалю «Тернопільські театральні вечори. Дебют» народний артист України Федір Стригун відзначив старання молодих акторів, які самовіддано й героїчно відстояли традиції Волинського театру.

Відео дня
  • Театр – це діло молодих, але не треба робити з молодості професії, – зазначив пан Стригун. – Я дуже вдячний, що Волинський театр опікується молоддю, яка показала нам цю виставу. П'єса дуже складна, бо це ситуаційна французька комедія, але вчорашні випускники, ще не будучи великими майстрами сцени, показали вищий пілотаж. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up