Як врятувати немовля, яке вдавилось

Як врятувати немовля, яке вдавилось
Як себе веде дитина, яка вдавилась? Що потрібно робити насамперед? Скільки "хлопків" потрібно зробити по спині? Відповіді на це та інші запитання дивіться у новому відео нашого проекту "Врятуй мене!".

Нагадаємо, проект “Врятуй мене” газета “20 хвилин” розпочала спільно з тернопільським медуніверситетом. Відтепер на сайті 20minut.ua двічі на тиждень ми публікуємо відео надання першої домедичної допомоги.

Восьме відео про те, як врятувати людину, яка вдавилась і знепритомніла дивіться тут.

Експерт нашого проекту - доктор медичних наук, професор Арсен Гудима та його помічники - студенти медуніверситету у цьому відео розповідають та показують, які у немовлят симптоми при подавленні? Як правильно перевернути дитині на животик та скільки "хлопків" зробити у міжлопаточну ділянку? Скільки та де саме робити натискань, аби допомогти дитині? Як дістати сторонній предмет з рота немовля? Та що робити до прибуття бригади "швидкої"?

Відео дня

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up