Допоможіть тернополянину стати на ноги

Допоможіть тернополянину стати на ноги
Внаслідок падіння з 21-метрової висоти 53-річний Василь Джоджик отримав серйозне ушкодження лівої ноги. Чоловік уже переніс чотири операції, але потребує ще. Самостійно зібрати необхідну суму для лікування родина потерпілого не може, тому просять про допомогу.

- Мені необхідна пересадка кісток гомілки, -розповідає Василь Джоджик. - У нозі немає 12 сантиметрів кісток. Вже довший час на нозі встановлений апаратом Ілізарова, тобто в нозі є металеві спиці, дуги, стержні. Мене болить нога навіть не від того, що в ній немає цих кісток, а від того, що даний апарат був неправильно зроблений. 
Чоловік практично не ходить, оскільки апарат вимагає перебування в одному положенні.

- Крім того, що апарат неправильно встановили, внаслідок чого нога деформувалась, вона ще і гноїться, - каже чоловік. - Мені потрібна операція, яку можуть зробити в Україні. Проте на неї потрібно більше 50 тисяч гривень. Ще потрібні дуже дорогі препарати та ліки.

Якщо найближчим часом не зробити операцію, то ногу доведеться ампутувати... Колись пан Василь працював вчителем фізкультури у школі №9, зараз чоловік заробляє на життя мистецтвом. Він малює картини та вітражі у церкви. Але його заробіток не дозволяє зібрати необхідну суму на операцію. Тому Василь Джоджик просить небайдужих відгукнутись і допомогти йому. 

Відео дня

Довідка

Контактний телефон Василя Джоджика — 097-060-30-21. Кошти на операцію можна перераховувати на картку ПриватБанку 4149 4978 0557 2254 на ім’я "Джоджик Василь Миронович".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up