Що мінятимуть в медицині у 2015 році (ІНФОГРАФІКА)

Що мінятимуть в медицині у 2015 році (ІНФОГРАФІКА)
Ліки мають подешевшати, їх асортимент розширитися, а корупція - вмерти.

 Інфографіка від прес-служби Міністра охорони здоров'я.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Настя Крижанівська

    Я згідна сплачувати  плату за збір аналізів в лікарнях з мізерної пенсії розуміючи,складну ситуацію в країні . Але повинна обов.язково видаватись квитанція ,а не кишеньковий збір ,якщо ми хочемо жити цивілізовано ,а то нам ніколи не бачити ,,Вікна в Європу,, Так і будебо жити злиденно . Здоровша-молодь і далі буде виїзджати з-закордон за кращі умови  життя і честну оплату за працю.
  • Анонім

    щойно повернулася із малим  із  2 терапевтичного выдділення міської лікарні, що на Клінічній. доки з першого по третій поверх прийшли тричі благодійні внески, а прийшлося, навіть 20 см. бінта треба було відкупляти. Деякі ньюанси:  аналізи здавати  треба лише у баночках із аптеки, бо в інших не приймуть, свою також приносити не можна, вартує пропонована 4гр,40 коп (для порівняння півлітрова  банка коштує 2,5). Пробірки на взяття крові із вени тільки також із місцевої аптеки, бо не приймуть в іншому випадку.

    довідку про виписку із 10 ранку чекали, отримали о 17 год.
  • Анонім

    І куди лишень дивиться міський голова Тернополя і вся ця "братія" яка відає питаннями медицини та охорони здоров'я в області??? Я все розумію, що зараз час важкий і наша медицина ледь жевріє. Запровадження плати за аналізи вважаю є правильним. Проте в 2-й лікарні цю плату отримують від хворих самі медсестри. Чому ж не задіяти бухгалтерію у цьому питанні? Бухгалтерські працівники вже в крісла повростали від безділля. Половина з цих зібраних грошей фактично розкрадається керівництвом відділень і старшими медсестрами оскільки взагалі нема ніякого обліку цим коштам. Мало того, того нещасного хворого так "ощіпають" і "обдеруть" як ту нещасну липку. Крім аналізів приходиться ще й ПРИМУСОВОМУ порядку оплачувати благодійні внески. То де ж справедливість? Знову злодій Кміта свою грязну руку в кишеню хворих запхав?

    Наташа Бойко reply Анонім

    Згідна із попереднім коментарем. У сучасній медицині абсолютно нічого безкоштовного немає. Але жодного разу  за аналіз чи УЗД діагностику не дають ні касового чека, ні прибуткового ордера. . Призначені ліки записує лікар на якомусь папірці, а не на рецептурному бланку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up