Будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД»: «Даруємо квадратні метри» (новини компаній)

Будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД»: «Даруємо квадратні метри» (новини компаній)

На будівельному ринку Тернополя компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» працює більше 16 років. За цей час було збудовано 13 об’єктів нерухомості і здано в експлуатацію 68 000 квадратних метрів житла. Та перш за все, у компанії прийнято не вимірювати успіхи кількістю, а якістю. Відтак працівники «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» невпинно і кожного дня роблять все необхідне, аби в помешканні від нашої будівельної компанії люди були, насамперед, щасливі та задоволені комфортними умовами життя.

Починаючи від найперших етапів будівництва, ми усвідомлюємо на скільки важливою при зведенні житла є кожна деталь, все: від фундаменту і до даху. Тому наші будівельники працюють дуже якісно, будуючи на роки. До своєї роботи ми підходимо відповідально, старанно обираючи місце будівництва, матеріали, техніку тощо.

Все це відбувається з тією метою, щоб люди, які придбають житло у «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД», були максимально впевненими у тому, що вони зробили правильний вибір забудовника, якому можна повністю довіритися, та точно знати, що він все зробить якнайкраще. Місце розташування наших ЖК дозволяє швидко дістатися у будь-яку точку міста, проекти, за якими зводяться будинки, дають змогу відчувати комфорт від новітнього планування, якісні матеріали забезпечують тепло всередині оселі, закриті двори в частині наших ЖК гарантують безпеку, а впорядкована територія доводить нашу турботу навіть про найменші деталі.

Ми також постійно дбаємо про наших покупців на кожному етапі придбання житла. Адже розуміємо, як важливо для людини бути впевненому у такому непростому рішенні. Наш відділ продажу надає постійні консультації щодо питань, які цікавлять. Ми перебуваємо на зв’язку 24 години 7 днів на тиждень. Ви можете сконтактувати з нами: зайшовши до нас в офіс, зателефонувавши, написавши у Viber, Messenger, WhatsApp, Telegram, чат-бот на сайті чи будь-яким іншим способом.

Окрім цього, ми супроводжуємо людей у банку, під час консультацій у фірм-підрядників, робимо все необхідне для того, щоб процес купівлі житла був легким та приємним, а не сповненим турбот і хвилювань. Якщо Ви з іншого міста чи області, ми Вас зустрінемо, де Вам буде зручно, доставимо до місця житлового комплексу та допоможемо дістатися назад додому.

Ми турбуємося про наших покупців, про те, щоб їм у наших квартирах було спокійно, затишно й безпечно. І як всі люди, які роблять подарунки до Нового року тим, про кого дбають, ми також вирішили зробити приємне нашим клієнтам. Отож, з 1 грудня по 31 січня будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» дарує квадратні метри. При придбанні однокімнатної квартири ми даруємо один квадратний метр у помешканні. При купівлі двокімнатної квартири – два квадратних метри, і відповідно, у трикімнатній – три квадратні метри. Зважаючи на те, що при підписанні договору вказується повна площа квартири, Ви отримуєте знижку на вартості одного квадратного метра.

Усі ми любимо подарунки, особливо під Новий рік. То чому ж не створити самому собі новорічне диво і не почати Новий рік з нового помешкання?! З ЖК «КОМФОРТ ТАУН ПЛЮС», «СХІДНА БРАМА» і «ЦЕНТРАЛ ХОЛ» від будівельної компанії «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» це зробити дуже легко, просто і приємно.

Будівельна компанія

«КОМФОРТ ЖИТЛОБУД»

м. Тернопіль, вул. Чумацька, 27, офіс 13

068 223 66 77, 068 623 23 65

https://komfort-zhytlobud.com/

https://www.facebook.com/komfortzhytlobud/

https://www.instagram.com/komfort_zhytlobud/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up