Просто зараз триває сімейний фестиваль "Тернопіль-Спортивний". Приходьте! (КАРТА СВЯТА)

Просто зараз триває сімейний фестиваль "Тернопіль-Спортивний". Приходьте! (КАРТА СВЯТА)
Сімейне спортивне свято "Тернопіль-Спортивний" відбудеться в парку Шевченка 21 червня з 8 до 22 години
Великих і малих, активних і не дуже, молодих та зрілих, досвідчених та новачків, дідусів і бабусь газета «RIA плюс» запрошує 29 червня у парк Шевченка на спортивний фестиваль!

- Свято розпочнеться з «Рибальських посиденьок» о 8 ранку, - розповідає керівник відділу промо та маркетингу Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. – Буде дуже цікаво. Для учасників варитимуть святкову юшку. Тож беріть вудки та приходьте на набережну Ставу. Місце зустрічі локація №11 неподалік острівця Кохання.

За словами організаторів, подарунки чекатимуть на найспритніших рибалок. Нагородять наймолодшого учасника, а також того, хто впіймає найбільшу рибу, цікавих відзнак буде багато.

Продовжить спортивне свято велозаїзд, який стартує о 12 годині на Театральному майдані.

Відео дня
  • Наш велозаїзд – це чудова нагода ще раз продемонструвати, що в Тернополі є велосипедисти, що пересування велосипедом стає все більш популярним, - зазначила Наталія Гевко. – Складаючи програму нашого сімейного спортивного свята ми виходили з того, що головне не лише розважитись, а щоб розваги були корисними. Тож усіх тернополян запрошуємо 29 червня відпочити весело, сімейно і з користю – на сімейно-спортивне свято від улюбленої газети „RIA плюс».

На фініші заїзду в парку Шевченка – це локації №8 і 9 - на учасників заїзду чекатимуть нагороди. Номінацій буде чимало – і за найкреативніше вбрання, і за наймолодшого учасника, і, безумовно, за перемогу в заїзді. А серед дітей, які бали участь в заїзді, розіграють головний приз заїзду - путівку в „Артеківець”.
Від 12 до 16 години по всьому парку Шевченка працюватимуть без перерви  найрізноманітніші спортивні локації від Fitness House.

- Кожен знайде тут заняття до душі, - продовжує Наталія Гевко. – На локаціях №№1-9 буде і йога для дорослих та дітей, пілатес, кік-боксинг, бокс, армспорт, пул-денс, бодіфлекс, ушу та самооборона, велоспорт, ролер-спорт.

На міні-сцені – це локація №10 – в цей час будуть різноманітні спортивні танці, де всі бажаючі можуть навчитися степ-аеробіки, фітбо, go-go dance, tai-bo, джампінг, зумба.

А на острівці Чайка в цей час відбуватимуться різноманітні ігри і конкурси для дітей. Тут для найменших і трішечки більших гостей свята пропонуватимуть аквагрим, ігри, жарти і конкурси, майстер-класи і змогу спробувати себе у різних видах спорту. Тут батьки спільно з дитиною зможуть визначитись, у яку ж секцію варто віддати малюка.

- Дітей розважатимуть сімейний клуб «Промінчики» та театр-студія «Вундеркіндер», - продовжує Наталія Гевко. – Буде чимало подарунків, квести, ігри, конкурси. Батьки можуть на деякий час залишити діток, з якими займатимуться професіонали дитячих розваг.

Оскільки фестиваль триватиме весь день, то у кожного гостя виникне думка, де б перекусити. Організатори подбали і про це. Цілу алею відведуть під намети, де ви зможете обрати для себе здорову і смачну їжу, щоб почуватись ситим, здоровим і щасливим.

Наступна локація №14. На літній сцені з 15 до 17 години відбуватиметься дитячий концерт та розіграш подарунків для наймолодших. Тут буде багато подарунків від партнерів свята, зокрема представники ТМ „Ласунка” пригощатимуть морозивом.

  • Головне дійство фестивалю почнеться о 17 годині на локації №13 на обгородженому майданчику поблизу Літньої сцени, - зазначила Наталія Гевко. – Тут відбуватимуться богатирські ігри.

10 богатирів з України впродовж трьох годин змагатимуться під час богатирських ігор на сімейно-спортивному фестивалі «Тернопіль Спортивний». Це будуть силачі з Києва, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Вінниці. Вони - учасники всеукраїнських змагань, брали участь в чемпіонаті України, який відбувся нещодавно. Всі вони - досвідчені спортсмени, у цьому спорті вже по кілька років, перш ніж прийти в стронгмен, багато досягли в своїх видах спорту. Чоловіки змагатимуться в п’яти богатирських вправах – будуть кантувати покришку вагою 360 кг, змагатимуться, хто більше разів підніме колоду вагою 120 кг, нестимуть на швидкість коромисло вагою 320 кг, змагатимуться, хто швидше донесе на відстань 40 метрів дві валізи вагою по 115 кг кожна. Судити змагання і вести ігри будуть найсильніші українські богатирі Володимир Рекша та Сергій Конюшок. Приїзд богатирів в наше місто став можливим завдяки сприянню «Самопомочі» Тернополя.

Між богатирськими вправами, як зазначив Володимир Рекша, будуть конкурси і для дорослих глядачів, і для дітей, тож і можна буде виграти призи, сувеніри від федерації стронгмену України.

Завершить свято святковий концерт за участю однієї з кращих кавер-команд «Gunz Live Band» та розіграш подарунків для передплатників.

- На головній сцені свята буде лототрон, в який до початку концерту, а саме до 20 години, потрібно кинути свій лотерейний квиток, - зазначила Наталія Гевко. – А хто його ще не має, то його можна отримати безпосередньо на святі. Для цього потрібно стати передплатником улюбленої газети «RIA плюс». По усьому містечку, де проходитиме свято, будуть розташовані точки передплати. Передплативши газету на півроку можна буде отримати лотерейний квиток, адже за такі призи варто позмагатися. Це техніка для дому і посуд, путівка в чудовий дитячий «Артеківець» у Миколаївській області і дві сімейні подорожі на гірсько-лижний курорт Буковель, а також головний приз свята – три велосипеди для сім’ї.

- Тож 29 червня збирайте друзів, родину, одягайтеся по-спортивному і приходьте у парк ім. Т. Шевченка, - каже Наталія Гевко. - Пульс спортивного життя міста битиметься саме тут.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up