Країни ЄС виступають за призупинення членства Росії в УЄФА та ФІФА

Країни ЄС виступають за призупинення членства Росії в УЄФА та ФІФА
Новий пакет санкцій країн Євросоюзу стосовно Росії, який зараз обговорюється, може в тому числі торкнутися і спорту.

Деякі країни ЄС запропонували призупинити членство Росії в різних міжнародних спортивних федераціях - наприклад УЄФА і ФІФА. 

Якщо даний пункт буде затверджений, то футбольні клуби з Росії не зможуть брати участь в єврокубках, а сама країна втратить право прийняти чемпіонат світу з футболу - 2018, повідомляє Еспресо.TV 

"Так, така пропозиція згаданоа. Слід розглянути заборону на участь Росії в топових спортивних і культурних заходах. Це рішення також може торкнутися чемпіонат світу 2018 року, який повинен пройти в Росії", - заявив державний радник з європейських питань Томаш Проуз. 

Відео дня

Разом з тим зазначимо, що нові санкції щодо Росії поки підтримують далеко не всі члени ЄС. Крім того, лише самі УЄФА і ФІФА можуть вирішувати питання про призупинення членства будь-якої федерації.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up