До уваги водіїв! У Тернополі на одному із перехресть змінили схему руху

До уваги водіїв! У Тернополі на одному із перехресть змінили схему руху

Через постійні затори та завантаженість дороги на одному із перехресть у Тернополі змінили організацію дорожнього руху.

У зв'язку із завантаженістю дорожньої обстановки та постійним утворенням заторів на вул. Оболоня та вул. Митрополита Шептицького, було прийнято рішення про внесення змін в організацію дорожнього руху.

Зімни:

  • На перехресті зазначених вулиць облаштовано та встановлено тимчасову кільцеву транспортну розв'язку. Запроваджені зміни забезпечать безпеку руху транспорту в всіх напрямках та зменшить ймовірність утворення заторів;
  • На вул. Митрополита Шептицького, за для розвантаження визначеної ділянки дороги, зменшено кількість місць для паркування транспортних засобів.

Водії, врахуйте наступні зміни в дорожній обстановці під час планування своєї поїздки та не порушуйте правил дорожнього руху.

Відео дня

Нагадаємо, через ремонтні роботи тролейбус №3 тимчасово змінив напрям руху. Ремонт на лінії планують завершити до 20 серпня.
 

У зв’язку із постійними обривами контактно-кабельної мережі на перехресті вулиць Руська і Танцорова, що в районі Надставної церкви, необхідне проведення додаткових ремонтних робіт, які планується провести до 20 серпня 2020 року.

Відтепер, тролейбуси №3, які прямують від ТРЦ «Подоляни» у сторону житлового масиву «Дружба», курсуватимуть через центр — вулицею Руською.

Водночас, як і раніше, сполучення між масивом «Дружба» з центральним ринком і автовокзалом у денний час (з 09:15 до 17:00) залишається без змін.

Також зазначимо, з 11 липня цього року відбулося перенесення зупинки транспорту тролейбусного маршруту №2 з «Проспект С. Бандери» (від центру) на «Збаразьке кільце» (по вул. Протасевича).
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Andrew Steranchak

    Як на мене, нова схема руху спростить проїзд даного участку дороги.
    Ще б водії "найтлайфери" звертали увагу на знаки, було б прекрасно... Нажаль вчора, по вул Шептицького два випадки з "найтлайферами" і ігноруванням надання пріоритету головної дороги.
  • petro chaykovskiy

    Ще б фури позабирали з кавунами може і був би толк, а так толку з того кільця коли з оболонці неможливо на нього заїхати,
  • Діма Франчевський

    Біля ринку ще не буде зайвий світлофор для пішоходів (як на пр. Злуки), а краще два).
  • ігор

    Це ж ще хтось цю всю схему сидів-вимальовував руками... А про компьютери там не знають? ;)

    ігор reply ігор

    Певно я не правий, це не від руки намальовано:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up