На Тернопільщині після ДТП в лікарні помер чоловік

На Тернопільщині після ДТП в лікарні помер чоловік

Із серйозними ушкодженнями обох стоп та закритою черепно-мозковою травмою до лікарні госпіталізували жителя Заліщиків, 1946 року народження. Чоловік потрапив під колеса автомобіля.

Аварія трапилася 8 серпня близько 3:30 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, що неподалік села Торське Заліщицького району, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами водія автомобіля Chevrolet Tacuma, дорога, де трапилося нещастя, не освітлювалася. За метрів 60 помітив на своїй смузі чоловіка, який йшов на зустріч. На сигнали він не реагував. Кермувальник спробував гальмувати, але уникнути удару не вдалося.

Потерпілий вдарився головою в лобове скло та відлетів на метрів три від автівки.

Відео дня

Водій викликав швидку та поліцію. За словами правоохоронців, чоловіка з травмами доправили до лікарні. Медикам довелося ампутувати потерпілому обидві кінцівки ніг, але врятувати життя заліщанину не вдалося. Через добу після аварії він помер.

У кермувальника відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up