На в'їзді у Тернопіль ДТП за участі правоохоронця. Є постраждалий

На в'їзді у Тернопіль ДТП за участі правоохоронця. Є постраждалий

На трасі Тернопіль-Хмельницький "дев'ятка" зіштовхнулась з іномаркою Citroen.

Водія "ВАЗ 2109", працівника карного розшуку Тернопільської області, забрала Швидка.

- Трапилось зіткнення Citroen та "ВАЗ 2109", - розповідає прес-служба поліції. - Авто "ВАЗ" належить працівнику карного розшуку. Водія з неважкими травмами з місця ДТП забрала швидка.

Під час оформлення правоохоронцями аварії водійка Citroen заявила, що водій "дев'ятки" знаходиться у стані алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Патрульні перевірили це припущення, але водій виявився тверезим. По цій справі відкрите кримінальне провадження за статею 286 Кримінального кодексу України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Юрист

    уже звільнили того п'яницю? коли буде суд, хочу прийти подивитись ...
  • Анна Шеремет

    Шановні свідки данного ДТП, звяжіться, будь ласка, зі мною за телефоном 0504571615!!!! Дуже чекаю Вашого дзвінка. У будь-який час!!!!!
  • Ольга

    Маме так: в стані алкогольного сп'яніння на службовому автомобілі (із синіми номерами), працівник карного розшуку. Такі машини Патрульна Поліція не зупиняє поки нічого не станеться можна їздити в хлам. ЗГАДАЙТЕ ЯК ЗА НОГИ ВИНОСИЛИ З БАРУ ЗАСТУПНИКА НАЧАЛЬНИКА

    Анна Шеремет reply Ольга

    Оля, я Вас дуже прошу, киньте відео у ютуб, або ось мій номер, на якому вайбер: 0504571615. Скиньте відео, яке Ви маєте на нього!!!!
  • Nick Stan

    Навіть якщо і був п'яний, то не факт, що він вже винуватий у ДТП. Особа, може бути п'яна за кермом автомобіля, а інший автомобіль вїде в нього.

    Ігор Васильович reply Nick Stan

    тут навіть не йде мова про ДТП, а те що працівник карного розшуку в стані алкогольного спяніння в робочий час їздить службовим автомобілем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up