Один з потягів "Інтерсіті" по суботах не курсуватиме

Один з потягів "Інтерсіті" по суботах не курсуватиме
  • Потяг №748 сполученням "Тернопіль-Київ", який їздив щодня, від 9 березня по суботах не їздитиме. Причина - нерентабельність.
  • Винятком буде субота, 24 березня – у цей день потяг з Тернополя до Києва вийде. І в неділю, 25 березня, повертатиметься до нашого міста.

- Наїздилисть до Києва двохповерховим поїздом? – пише в одній з груп на сторінках у Фейсбук тернополянин Віталій Бойчук. - З 26.03.2018 на поїзд "Інтерсіті" № 747/748 "Київ – Тернопіль – Київ" квитків не продають. І головне, що повідомити посажирів про скасування потягу не забули! От це так високий сервіс Укрзалізниці!

Під постом тернополянина вже назбиралось чимало коментарів. Одні шкодують про відміну потягу. І стверджують, що ним було зручно добиратись до столиці. Інші навпаки – нарікають на некомфортність у самому Інтерсіті. Тому, мовляв, шкодувати ні за чим.

- Не може бути комфортно їхати 6 годин в потягу, в якому ні на градус не нахиляються крісла, нема куди подіти ноги, бо вони впираються в ноги пасажира навпроти, - пише Анатолій Шокало.

Відео дня

«Туди тому двоповерховому і дорога!!! – пише пані Світлана. - Їхали з Києва у Тернопіль один раз - спогадів вистачить на все життя. Разів двадцять пошкодували, що не взяли плацкарт рахівський».  

У касах тернопільського залізничного вокзалу підтвердили – один потяг "Інтерсіті", що виїжджав з Тернополя о 4.04 ранку, - тепер у суботи не ходитиме. Відповідно, не виїжджатиме в неділю – з Києва в напрямку нашого міста. Щодо зупинки продажу квитків на інший "Інтерсіті" – документу про відміну потягу немає. Ймовірно, припускають у касах, продаж квитків відновлять з часом.  

- З 9 березня 2018 р. по суботах відмінений потяг №748 сполученням Тернопіль-Київ, - повідомила завідувач квиткових кас вокзалу станції Тернопіль Любов Баталкіна. – Відповідно, у неділі він не виїжджатиме з Києва у напрямку Тернополя. Причиною є нерентабельність потяга.

Винятком буде субота, 24 березня – у цей день потяг з Тернополя до Києва вийде. І в неділю, 25 березня, повертатиметься до нашого міста.  

Щодо призупинення продажу квитків з 26 березня на інший Інтерсіті - №747, офіційної інформації у касах тернопільського вокзалу не мають. Ймовірно, припускають на залізничному вокзалі, продаж відновлять згодом.

Довідка

Для уточнення інформації щодо руху потягів та продажу квитків, звертайтесь за тел.: (0352) 47-22-46.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up