Водій, в крові якого алкоголь перевищував норму в 14 разів, заїхав у дерево

Водій, в крові якого алкоголь перевищував норму в 14 разів, заїхав у дерево

Під час патрулювання вулиці Яремчука близько 19.00 до інспекторів звернулись громадяни, люди повідомили, що водій автомобіля "Жигулі" заїхав у дерево.

Патрульні прибули на місце події та побачили автомобіль з якого вийшов 40-річний чоловік з вираженими ознаками алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб зазнав механічних ушкоджень. Перевірка на приладі Драгер показала, що вміст алкоголю в крові водія майже в 14 разів перевищує допустиму норму і становить 2.73 проміле.

 На нього патрульні склали адмінпротоколи за ст.130 КУпАП – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та за ст. 124 КУпАП – ДТП, повідомила патрульна поліція Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

     нап'ється  і катається, добре, що не вбило нікого...

  • Анонім

    То він фест хлопака!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up