Фото дня: увімкнули фонтани

Фото дня: увімкнули фонтани
У центральній частині Тернополя на Великдень увімкнули фонтани. Хоча надворі дощова погода, водограї все одно додають святкового настрою.

Цікаво, що фонтан «Цвіт терену», що на бульварі Шевченка працює не весь. Один сегмент на Великдень зранку так і не увімкнули.

{photo_gallery id=4450|}

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Воістину Воскрес! У кожного свій смак. Не буває такого, щоб усе всім подобалось. А фонтанів у місті достатньо, тож можна вибрати собі улюблений, і до нього ходити.
  • Anonymous

    Ну, це непорозуміння на бульварі Шевченка фонтаном назвати неможливо навіть з натяжкою ))) Хіба - сегменти... Христос Воскрес!
  • Anonymous

    дощу і так доста (
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up