За знесені стовпи на Коновальця один водій заплатив понад 20 тис грн, інший теж відшкодовуватиме збитки

За знесені стовпи на Коновальця один водій заплатив понад 20 тис грн, інший теж відшкодовуватиме збитки
  • Електроопори на Коновальця чомусь дуже притягують до себе водіїв: на повороті вони не можуть впоратись із керуванням і в'їжджають в стовпи. А потім мають відшкодувати завданні збитки.
  • Один із таких водіїв зніс дві опори у травні. Відомостей про ту аварію до ЄРДР не вносили, оскільки не було потерпілих, але збитки він компенсував - понад 20 тис грн.
  • Заплатити за знищені 4 опори має й інший водій, який зробив аварію у серпні. 

У КП "Тернопільміськсвітло", опори якого уже вкотре пошкодили водії, кажуть, що то напевно випадок п'ятий. 

- У останній ДТП водій одну електроопору знищив повністю, а ще три пошкоджені, бо там потягнувся кабель і утворилась тріщина в опорах, - коментує директор КП  "Тернопільміськсвітло" Олег Лехіцький. - Тому довелось замінити усі чотири опори. Тепер водій має відшкодувати завданні збитки. Ми відразу подаємо запит у поліцію, ми пишемо акт виконаних робіт. Але суди, страхівки - це все затягується, тому ми спершу робимо за свої кошти, а потім нам їх повертають. 

Як каже пан Лехіцький, вартість ремонту таких пошкоджень може вартувати від 8 до 15 тисяч. Все залежить від того чи пошкодженні кабелі та скільки матеріалів потрібно на ремонт. 

Відео дня

Водій Mitsubishi Outlander, який зніс дві опори у травні 2019-го, заплатив 21 800 тис грн. Нагадаємо, ДТП на Коновальця  трапилася у неділю, 12 травня, близько 18.30. Потерпілих у аварії не було, у водія - забої. Як повідомляли в ГУ Нацполіції в Тернопільській області, оскільки аварія без потерпілих, то відомості про неї до Єдиного реєстру досудових розслідувань не вносили. несе

Винуватець аварії, яка трапилась ввечері 1 серпня, також відшкодує збитки. Про яку суму йдеться поки невідомо, адже ремонтні роботи тривають. 

Нагадаємо, як повідомляли в поліції, водій KIA, не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на перешкоду та допустив перекидання авто. Постраждав пасажир. А от водій, за словами очевидців, був п'яним та втік з місця ДТП. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up