У Тернопіль із концертом завітає Павло Табаков

У Тернопіль із концертом завітає Павло Табаков

Нову концертну програму «Любов Жива» презентує у Тернополі співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» Павло Табаков. Виступ відбудеться 27 жовтня о 19.00 у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

Перший етап гастролей Павла Табакова охопить вісім міст Західної та Центральної України. Старт розпочнеться у Львові – 11 жовтня на сцені Львівської опери. Далі тур проляже до Івано-Франківська (20 жовтня), Чернівців (21 жовтня), Тернополя (27 жовтня), Луцька (28 жовтня), Рівного (29 жовтня), Вінниці (13 листопада), Києва (14 листопада).

За останній рік Павло Табаков, якого більшість знає як «невиправного романтика», багато експериментує у новому стилі – в танцювальній музиці. Треки «Любов Жива. Radio Remix» та «Я для тебе» одразу завоювали український радіопростір і досі перебувають у гарячій ротації на десятках радіо. А на початок осені співак готує прем’єру танцювального кліпу «Я для тебе».

- Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях! – каже Павло Табаков. – Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі Любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!». Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими!

Відео дня

Вартість квитків – 80-280 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up