Били руками, ногами і телевізором: на Тернопільщині двоє чоловіків під час пиятики забили до смерті товариша

Били руками, ногами і телевізором: на Тернопільщині двоє чоловіків під час пиятики забили до смерті товариша
Фото із відтворення події

П'яні приятелі били товариша руками та ногами і навіть кидали на нього телевізор. Після цього лягли проспатися, а коли прокинулися, то зрозуміли, що вбили односельчанина.

 

Більше доби пролежало у помешканні тіло чоловіка, допоки його виявила фельдшер. На місце події жінка викликала правоохоронців, повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області. 

Нагадаємо, що нещастя трапилося у селі Бриків Шумського району. Загиблий лікувався в місцевому медзакладі. 46-річний чоловік щодня приходив в фельдшерський пункт по ліки. Проте 15 липня він не з’явився і фельдшер вирішила занести медпрепарати йому додому. Вхідні двері були відчинені і коли вона ввійшла, то виявила в коридорі тіло пацієнта. 

При попередньому огляді на тілі померлого судово-медичний експерт виявив синці та кров. А приблизний час смерті - субота, 13 липня близько 18:00.

Відео дня

- Як з'ясувалося під час розтину, смерть наступила внаслідок нанесення множинних тілесних ушкоджень в різні ділянки тіла. І одразу оперативники почали пошук людей, які могли вчинити цей жахливий злочин, - розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.

За словами начальника Шумського слідчого відділення поліції Інни Могили, у ході проведення слідчо-оперативних заходів та після спілкування з сусідами й знайомими потерпілого, працівники управління карного розшуку спільно з місцевими слідчими вийшли на слід підозрюваних. Це - місцеві жителі, любителі спиртних напоїв, а також приятелі загиблого - 24 та 30 років. Востаннє тріо бачили разом у день вбивства.  

Спочатку підозрювані заперечували свою причетність до злочину, проте після проведення в них санкціонованих обшуків, оперативники виявили закривавлений одяг та взуття. Його чоловіки заховали, аби потім спалити. Проте не встигли.

Підозрювані кажуть, що того дня вони розпивали спиртні напої у будинку загиблого. Між ними виникла суперечка, під час якої вони почали наносити господарю житла удари руками та ногами і навіть кидали на нього телевізор. Після цього лягли проспатися, а коли прокинулися, то зрозуміли, що вбили односельчанина.

Чоловікам уже оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Обрали підозрюваним і міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • марина

    виродки та щоб вас сира земля не прийняла виж падла та чиясь дитина хотіла тоже жити хто дав вам право забрати життя а грьобана міліція все замне   якщо у мами нема грошей
  • марина

    виродки та щоб вас сира земля не прийняла виж падла та чиясь дитина хотіла тоже жити хто дав вам право забрати життя а грьобана міліція все замне   якщо у мами нема грошей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up