У селі на Тернопільщині чоловік вчинив криваву розправу над родичами

У селі на Тернопільщині чоловік вчинив криваву розправу над родичами

Троє людей дивом залишилися живими після ударів сокирою.

За замах на вбивство трьох людей поліцейські затримали 53-річного жителя Заліщицького району, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Зловмисникові слідчі оголосили підозру за частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

До поліцейських Заліщицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку у селі Бересток криваву розправу над родичами вчинив місцевий житель. Зловмисник, повернувшись додому у стані алкогольного сп’яніння, з сокирою накинувся на колишню дружину, її сина та товариша пасинка.

Відео дня

Як з’ясувалося, 53-річний чоловік розлучений з дружиною, проте проживають разом. Того дня він напідпитку повернувся додому. Дружина з сином та його товаришем, котрого прийняли до себе жити, випивали. На прохання і йому налити, чоловік отримав категоричну відмову.

Коли ж застілля закінчилося і всі пішли спати, зловмисник, взявши сокиру, попрямував до кімнати, де відпочивали пасинок з другом. Перші два удари нападник наніс приймаку, відтак двічі замахнувся і вдарив пасинка. На крик зі своєї кімнати вибігла колишня дружина. Їй теж дісталося.

Від загибелі потерпілих врятувало лише те, що нападник завдавав удари обухом сокири. Після надання медичної допомоги всі троє були відпущені додому.  

Поліцейські, які прибули на місце події, затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК. Знаряддя злочину вилучено. Триває досудове розслідування.

Читайте також Численні ножові рани і багато крові: у Тернополі 25-річний чоловік поранив батька і матір (ВІДЕО)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександра Вода

    Де ж ті баби собі таких йобків знаходять , як розвелися то втікай з того села куди очі бачать, а то бухає і чекає коли її обухом по голові влетить  

    Марян reply Олександра Вода

    я син, як ви виразились цієї баби ,я скажу вам одне що ви всієї ситуації незнаєте тому немає сенсу так виражатись, ну щодо мого батька нічо не кажу бог йому судя сам винен .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:55 Тернопіль здригається від звуків сирен: «На щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь: ФОТО ДНЯ photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up