У Центрі п’яний молодик хотів пограбувати банк

У Центрі п’яний молодик хотів пограбувати банк
П’яний 22-річний тернополянин бив водостічною трубою вхідні двері банку. Хлопець намагався проникнути у відділення банку.

Близько 7 години ранку у чергову частину Управління Державної служби охорони надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик намагається проникнути у відділення банку, розташоване у мікрорайоні "Центр".

Отримавши повідомлення, черговий негайно передав інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання. Наряд відреагував миттєво і через кілька хвилин вже прибув до місця виклику.

На місці правоохоронці побачили юнака із закривавленими руками. Ледве тримавшись на ногах, не даючи розсуд своїм діям через надмірний стан алкогольного сп’яніння, горе-грабіжник щодуж гамселив вхідні двері банку водостічною трубою. Головною здобиччю мав бути банкомат, завдяки якому 22-річний тернополянин вирішив поправити своє матеріальне становище.

П'яного злодія затримали. В цей же час, слідчо-оперативна група задокументувала та дала належну правову оцінку ранішньому "подвигу", наслідком якого стало притягнення дебошира до кримінальної відповідальності згідно частини 1 статті 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Навпроти автовокзала!!! "Сбербанк РОсии"
  • Anonymous

    а який банк
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up