На "Файне місто" їдуть музиканти з "гарячих" регіонів

На "Файне місто" їдуть музиканти з "гарячих" регіонів
Понад 40 вітчизняних музичних гуртів, а також два з-за кордону виступатимуть у Тернополі на фестивалі "Файне місто". Організатори події кажуть, що очікують також рок-команди зі східних регіонів України, де зараз неспокійно. А квитки на фестиваль уже скуповують меломани з анексованого Криму.

- Зважаючи на все це, можна сміливо сказати, що у такий мистецький спосіб Тернопіль об'єднує усю країну, - вважає начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик.

Нагадаємо, що музичний фестиваль "Файне місто" триватиме 12-13 липня. Місце тусівки - "5 кілометр", що на території аеропорту "Тернопіль".

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Організатори подбали, аби задовольнити музичні смаки навіть найбільш вибагливих меломанів. Тож облаштують одразу три сцени - головну, рок- та нічну. Остання - для ночі електронної музики.

- Відвідати фестиваль, як нам відомо, вже збираються чимало фанатів зі східних регіонів України, а також з Криму, - зауважив один з організаторві "Файного міста" Володимир Пасяка.

Окрім музичних розваг, будуть і спортивні. Як то трюки на перекладинах, аматорський футбол, автомобільні гонки тощо.

Читайте також: На фестивалі "Файне Місто" зберуть гроші для батальйону "Тернопіль".
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up