Учнів запрошують на безкоштовні курси іноземних мов

Учнів запрошують на безкоштовні курси іноземних мов
Благодійний фонд дає можливість дітям вивчити Англійську, німецьку та польську мови школярі можуть вивчати у благодійному фонді "Карітас".

Для вступу на курси батькам достатньо підійти до керівника проекту та записати свою дитину. Згодом вчитель з’ясує рівень знань учня та визначить, у якій підгрупі навчання для нього буде найкращим.
- Навчати дітей нам допомагають вчителі-волонтери, що працюють у свій вільний час, – розповідає керівник курсів, отець Андрій Марчук. – І як я помітив, це справді зацікавлені у своїй справі люди. Вони не лише опрацьовують навчальний план, але й допомагають дітям після уроку.
Хоча фонд забезпечений відповідною літературою, учням усе ж бажано мати особистий посібник. Також фонд може прийняти відповідні книги у пожертву.
- Наші курси діють вже третій рік поспіль, – зауважує отець Андрій, - До цього ми вивчали лише англійську та німецьку мови, а цього року додали ще й польську. Загалом на наших курсах зареєстровано більше 100 дітей і постійно приходять нові!

Довідка
Благодійний фонд «Карітас» знаходиться по вул. Замонастириська, 1
Телефон: (0352) 52-36-84, 52-15-17, 43-01-05

Павло ЛОТОЦЬКИЙ 093-252-88-83

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up