Виростити дітей мільйонерами батькам допоможуть на вебінарі

Виростити дітей мільйонерами батькам допоможуть на вебінарі
Коли дітям варто говорити про гроші, навчать на безкоштовному вебінарі
Дізнатися як виховати успішну дитину, що потрібно знати дитині про гроші, чи можна заохочувати працю та навчання дітей грошима, а також знайти відповіді на багато інших питань, пов’язаних з дітьми і грошима можна 8 травня на безкоштовному вебінарі для батьків. Час проведення – з 19.00 до 20.00.
  • Усім на дуже хочеться, щоб наші діти були успішними та реалізованими, вміли заробляти гроші, були фінансово незалежними, та в майбутньому вміло керували своїми фінансами, - зазначила керівник проекту „Фінансовий лікбез” Ольга Драпінська.  -  Та пояснити дитині навіть базові фінансові поняття не просто. В результаті, гроші залишаються для дітей абстрактним предметом зі світу дорослих, між тим виховати в дитини правильне ставлення до грошей та матеріальних цінностей так само важливо, як навчити дитину поводитися за столом чи переходити дорогу.

На вебінарі також можна дізнатися: у якому віці, та як це краще дитині пояснювати про гроші, чи потрібно обговорювати з дітьми фінансові проблеми, чи потрібно залучати діток до сімейного бюджету, з якого віку можна та потрібно давати дітям гроші на власні потреби, чи потрібно контролювати витрати дітей.
Також учасники отримають практичні рекомендації, які ігри та розвиваючі методики допоможуть виростити успішну та фінансово грамотну дитину.
Спікер вебінару - Наталія Орищак, бізнес-тренер, провідний експерт у сфері Убезпечення Життя та надання персональних фінансових послуг, спікер публічних виступів, засновник спільноти « Творча майстерня Тернополян», регіональний директор Фінансово-консультаційної компанії «Родинні Інвестиції», співзасновник «Клубу Багатої Родини».
Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися, заповнивши форму :
https://docs.google.com/forms/d/1aZ3xFDBiK48waCTfQqMp-vb_9C1NHHBgqRb7zzxJB6U/viewform?usp=send_form
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Лукіян

    я думаю, що спочатку варто провести вебінар для дорослих, для батьків. як і коли привчати дитину до фінансової грамотності -  то одне питання. а чи фінансово грамотні бітьки і що вони передадуть своїм дітям - то інше питання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up