Партнер рубрики Події

"Будемо приходити цілими сім'ями". На Театралці тернополяни вже тестують ковзанку

"Будемо приходити цілими сім'ями". На Театралці тернополяни вже тестують ковзанку
  • Сьогодні, 9 грудня, на Театральній площі відкрили ковзанку.
  • Перші відвідувачі вже її випробували.

40-метрову ковзанку просто неба у Тернополі облаштували поблизу головної ялинки міста. Зазначимо, у місті ковзанку на Театральній площі облаштовують вже вдруге. 

- Через  скарги, що ковзанка заважала проходу людей до ялинки ми змінили місце її розташування, - розповідає директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - На встановлення ковзанки нам знадобилось близько двох тижнів. Особливістю ковзанки є те, що для її функціонування не потрібна мінусова температура повітря. Майданчик знизу охолоджує холодильник, що дає можливість катку працювати навіть без морозу на вулиці. Працюватиме ковзанка з 10.00 до 22.00. А у новорічну ніч плануємо працювати цілодобово. Також на ковзанці будуть встановлені світлові шоу.

Відео дня

Організатори замовили 600 пар ковзанів для оренди, і одночасно на льодовому майданчику можуть кататись понад сто людей. 

Така розвага особливо подобається дітям. 8-річна Настя відвідала нову льодову локацію на Театральному майдані вперше. Розповідає, що на ковзанах стоїть вперше у житті. Каже, що їй потрібно ще багато тренуватись, тому ходитиме на цю ковзанку часто. Мама Насті каже,що буду ть приходити цілою сім'єю кататись на ковзанці.

Скільки коштує катання на ковзанці

Вхід на ковзанку дітям до 11 років з понеділка по четвер - 40 гривень, а у вихідні 50 гривень. 

Для дорослих вхід вартує у будні - 50 гривень, а в вихідні 65 гривень. 

Прокат ковзанів для дітей до 11 років у будні дні - 40 гривень, а для дорослих 50. У вихідні для дітей -50  гривень, а дорослим доведеться заплатити 65 гривень.

Послуги інструктура вартують 100 гривень за годину.

А для пенсіонерів, учасників АТО та їх сімей діє знижка 50 % для входу на ковзанку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ната Лия

    А при сов'єтах все було безкоштовно!На кожному шкільному стадіоні заливали ковзанку і у дворах були "коробки",де грали у хокей,дітей завжди багато було ,ковзани недорого коштували,Миколай приносив на подарунок))Невже так складно залити ковзанки зараз?Немає морозу?Але,часом ,і є!Головне бажання робити добрі справи для дітей!
  • Віка

    А пенсіонерів безкоштовно? Так як було в попередні роки?

    Юрист reply Віка

    шарік закінчився, лисий положив в кишеню ваше безкоштовно
  • A

    Того "патріота", що писав оголошення про "ковзани і коньки" та "каток і ковзанку", треба добре гатити по голові підручником української мови.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up