Партнер рубрики Події

Частину відремонтували, частину лишили: тернополяни скаржаться на тротуар біля дитячого садочку

Частину відремонтували, частину лишили: тернополяни скаржаться на тротуар біля дитячого садочку

На тротуар біля дитячого садочку №10, що на вулиці Паращука, скаржаться тернополяни. Його давно не ремонтували, тож він увесь - у вибоїнах.

Про проблему з тротуаром розповів тернополянин Володимир Дуда. Він живе неподалік і щодня бачить, як ями вимушені долати батьки з дітьми.

- Стан тротуару просто жахливий, - каже пан Володимир. – Ще поки тепло, то якось можна ходити, але якщо дощ чи сніг? Батьки з дитячими візочками мають ці ями долати. І нікому діла немає до проблеми, а це - центр міста.

Відео дня

Як пояснює чоловік, взимку тут ходити небезпечно. До того ж, вулиця під нахилом, тому потрібно бути обережним.

- Тут не тільки батьки дітей до садочку водять, тут багато школярів на уроки йдуть, тут  і музична школа є. Куди я вже тільки не звертався, а грошей на ремонт у бюджеті немає.

Минулого року ми зверталися до міської ради з цим питанням. Тоді нам відповіли, що про проблему з тротуаром відомо, і тротуар мали б відремонтувати 2020-го року. Однак зробили лише частину тротуару та поклали нову бруківку. Біля садочку все лишилося без змін.

Чи відремонтують частину тротуару наступного року – наразі невідомо.

- З боку Танцорова був поточний ремонт тротуару, - пояснила речниця міської ради Мар’яна Зварич. - На всі інші виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт, які будуть пропонуватися до включення на 2021 рік у титульний список.

А поки тротуар залишиться такий, як є. А як вам тротуари біля дитячих садочків? Чи є проблеми? Додавайте фото у коментарях.

 Як пояснюють у міській раді, щоб об’єкт потрапив до титульного списку – можна написати звернення до міської ради або звернутися до свого депутата. Після розгляду об’єкт може потрапити до титульного списку. Переглянути його можна за посиланням. Також, якщо є додаткове фінансування, об’єкт можуть долучити до списку, навіть якщо він уже сформований.

Чи задоволені ви станом тротуарів? Де є проблеми? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алла

    Особливо після дощу!пройти неможливо!
  • Алла

    Від італійської хімчистки в напрямку до епіцентру,взагалі тротуару немає!Бо те,що залишилось,тяжко назвати тротуар!!!
  • Barabas Barabas

    Садочок на Канаді та сама історія.
  • Сергей Васильев

    А друга половина після виборів. Нє, ну ашо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up