Партнер рубрики Події

Дощ зіпсував святкування Дня Європи на Театралці

Дощ зіпсував святкування Дня Європи на Театралці

У рамках святкування Дня Європи у Тернополі на Театральному майдані облаштували сцену для проведення урочистих заходів. Однак через негоду охочих послухати музичні колективи із інших країн виявилося небагато.
 

Організатори розповідають, що 18 травня святкування почалося із дитячої програми. Стартувало дійство о 15.00. А вже з 18.00 розпочалися виступи музичних колективів з Польщі та Естонії. 

- Такі концерти ми організовуємо вже десять років поспіль, традиційно на День Європи. Запрошуємо виконавців та гостей з різних держав. Чим більше Україна матиме друзів з Європейського Союзу, тим краще, ─ говорить організатор дійства, заступник начальника управління культури і мистецтв міської ради Василь Кармазин.

Через негоду на Театралці зібралося всього кілька десятків людей. Концерт відміняти не стали. Хоча спочатку і планували, що захід зможе відвідати приблизно щонайменше дві тисячі тернополян. 
─ Мене дощ не налякав. Я вважаю, що такі заходи потрібно проводити частіше. На жаль, дощ трохи зіпсував свято, ─ розповідає студент  Олександр Баранський.

Відео дня

День Європи у Тернополі святкуватимуть і 19 травня. Усі охочі зможуть безкоштовно подивитися майстер-клас «Дізнаймося про Польщу разом» та виступ польського струнного квінтету VOŁOSI. 

Автор: Вадим Єпур

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Petro Skarzhynskyi

    Треба було палатки і столи не забирати - була б масовка)))
  • Ruslan Rudnitsky

    У нас із кожним роком все більше і більше масових попоїщ і обжеровищ....таке враження що спеціально так роблять щоб народ меньше питань задавав про економіку і масову еміграцію.

    Ruslan Rudnitsky reply Ruslan Rudnitsky

    Oleksandra Mdinaradze Так

    Oleksandra Mdinaradze reply Ruslan Rudnitsky

    Ruslan  Rudnitsky  кожен день гинуть пацани..

    Oleksandra Mdinaradze reply Ruslan Rudnitsky

    Ruslan  Rudnitsky  кожен день гинуть пацани..
  • Oleksandra Mdinaradze

    Дурдом-тут День пам‘яті і жалоби жертв політичних репресій, а в Тернополі святкують День Європи.

    Oleksandra Mdinaradze reply Oleksandra Mdinaradze

    Іраїда Гаврилюк-Мацюк  через жалобу відмінили навіть інавгурацію президента 19.05.

    Ihor Senyk reply Oleksandra Mdinaradze

    Новина була 15 годин тому.Тобто вчора.Який день жалоби був вчора?

    Іраїда Гаврилюк-Мацюк reply Oleksandra Mdinaradze

    Oleksandra Mdinaradze згідна з Вами на всі 100. Вже задовбали зі своїми фестивалями і шашликами з димом в центрі...
  • Maksym Popovych

    Перенесіть заходи у "Березіль"

    Організатори підійміть голову до неба!!!

    Вангую там хмари і постійний дощ..

    Колективи їдуть і під супровід потоку води, "печуть" на сцені холодні і злі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up