Партнер рубрики Події

Фотовиставка, показ мод та гучні гуляння: як у Тернополі святкують День Незалежності

Фотовиставка, показ мод та гучні гуляння: як у Тернополі святкують День Незалежності
  • Незважаючи на карантин, у Тернополі не обійшлося без святкування Дня Незалежності України, щоправда цього року масових заходів у місті не так багато.
  • Як тернополяни відпочивають під час свята – читайте у матеріалі.

Основні заходи відбувались біля пам’ятника Івану франку. Там провели цілий ряд різних заходів. Для тернополян виступили дитячі танцювальні гурти.

Для людей заспівала і відомі співаки - Надія Гураль та Андрій Підлужний.

Відео дня

Змогли побачити тернополяни і етно-фотовиставку «Я Україна». Вона стала «родзинкою» заходу. В ній взяли участь відомі тернополяни. Як розповіла організаторка фотовиставки, її мета – відобразити українські символи на фотографіях.

- Протягом року я створювала вишитий одяг і в мене виникла ідея зробити фотовиставку, - каже організаторка етнофестивалю та фотовиставки Іванна Сивак. – Ми хотіли передати всю Україну в цій виставці. Ми запросили відомих, красивих та харизматичних тернополян. Було дуже цікаво працювати. Ми передали вічні для України символи.  

На фотографіях можна впізнати відомих співаків, волонтерів, підприємців та військовослужбовців.

Хвилину слави отримали і тернопільські діти, які мають проблеми зі слухом. Вони долучились до показу мод.

Тернополяни кажуть, що незважаючи на карантин, це свято варто було проводити, адже люди втомилися.

- Я думаю, що це свято нікому не нашкодить, адже люди вже і так забули за карантин, ніхто не носить масок, - каже тернополянка Ольга. – Я не бачу нічого поганого в святкуванні, тим паче це для кожного українця одне з найбільших свят, адже ми, наші батьки, дідусі та бабусі здобували незалежність для нас та для нашої України. Ми маємо пам’ятати, що незалежність нам далась не легко і її потрібно цінувати.

Глядачі могли сфотографуватися біля фотозон та взяти участь у конкурсі найкращого фото. Переможці конкурсу отримали символічні подарунки.

А як ви святкуєте День Незалежності? Чи варто було влаштовувати масові заходи під час карантину? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Хтось

    Всі думають, що безсмертні. Ну-ну.
  • Лариса Ухвала

    А де ж маски.
  • Кет Вархола

    У маршрутках тільки 10 пасажирів можна а святкування на повну катушку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up