Партнер рубрики Події

Ким підпрацьовує директор "Тернопільводоканалу"

Ким підпрацьовує директор "Тернопільводоканалу"

«RIA плюс» продовжує рубрику «Відомі люди очима дітей». Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото політиків, високопосадовців і відомих тернополян. 

Юлія Савчук – студентка
Іринка (6 р.):
-    Ця тьотя працює співачкою. Її показують по телевізору в різних шоу. Вона там виходить на сцену, співає пісню і їй кажуть «так».
Олежик (5 р.):
-    Ця тьотя їздить на роботу в великому біло-червоному авто в якому ще світяться такі червоні лампочки. На цьому авто їздять лікарі і вона теж лікар.

 

Ольга Вінницька – стиліст-шопер
Тарасик (6 р.):
-    Я бачив таку тьотю на весіллі: вона там співала і багато говорила. А ще підходила до усіх гостей і кликала танцювати з молодими.
Іринка (5 р.):
-    Ця тьотя працює в банку. Вона має свій кабінет у якому є величезний сейф. Туди вона складає всі зароблені гроші, а потім тратить їх на цукерки.

Відео дня

 

Валерій Червак – фрілансер
Толік (5 р.):
-     У цього дядька класний капелюх, як в капітана якогось величезного корабля. Він на ньому плаває далеко-далеко в море, де є пальми. 
Віка (5 р.):
-    Цей дядько має свій стіл, за яким він пише казки для дітей. А потім ці казки мами читають дітям наніч, щоб ті краще спали. 

 

Ірина Демкура – бізнес-леді
Богданчик (5 р.):
-    Ця тьотя має дуже серйозну професію. Вона працює з президентом. Можливо, вона йому допомагає друкувати щось чи записувати.
Віка (5 р.):
-    До цієї тьоті приходять інші тьоті, які хочуть бути красивими. Вона має свій салон і там наводить їм красу. 

 

Володимир Кузьма - директор КП „Тернопільводоканал”
Діанка (6 р.):
-    Цей дядько подібний на вчителя. Він вчить дітей рахувати цифри. В нього є великий зошит, в якому пише багато цифр і їх треба додати або відняти. 
Артурчик (4,5 р.):
-    Цей дядько вміє керувати літаком. Він летить від землі високо-високо в небо, де пташки літають.  І ще він звідти бачить всіх людей.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up