Партнер рубрики Події

На продовольчих ярмарках не так вже й дешево, як обіцяли, скаржаться тернополяни

На продовольчих ярмарках не так вже й дешево, як обіцяли, скаржаться тернополяни
Придбати сезонні овочі, м'ясо, рибу, крупи та цукор мали можливість тернополяни на ярмарках, які відбувалися одночасно в декількох мікрорайонах в суботу, 3 жовтня.

На "п'ятачку" мікрорайону "Дружба" близько 11.00 год - справжній мурашник із людей. Хтось везе на "кравчучці" мішок цукру, хтось несе в пакеті рибу.

- Мішок цукру - 650 грн, - каже тернополянка Галина Парій. - Це називається дешевше, аніж в магазині? Та це ще треба знайти супермаркет, де б кілограм цукру коштував 13 грн.

Мішечок борошна на 5 кг вартує 25 грн. За літр меду просять 80 грн.

Відео дня

- Думала купити м'яса, спокусилася на обіцянки, що ціни будуть нижчими, аніж в магазинах. Курятина, філе - 52 грн. Свинина - від 65 грн. А полядвиця - всі 85 грн. Доведеться обійтися рибою, добре, що хоч вона більш-менш доступна за ціною - від 28 грн за кілограм товстолобика, - нарікає пенсіонерка Ганна Семенівна.

Загалом, також ярмарки працювали на "Східному" та на БАМі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ярмарки це замилювання очей громадянам ,там навіть дорожче чим в магазинах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up