Партнер рубрики Події

На Водохреще у пожежі загинув житель Збаразького району

На Водохреще у пожежі загинув житель Збаразького району
Фото ілюстративне

19 січня о 20:09 у с. Вищі Луб’янки Збаразького району по вул. Зарічна, виникла пожежа житлового будинку.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку, облицювання стін житлової кімнати на площі 20 м.кв, повідомляє пресслужба управління ДСНС в Тернопільській області.

На місці пожежі виявлено труп власника будинку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежі ліквідовано черговим караулом 4 ДПРЧ Управління. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житлову будівлю.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, причина смерті жителя Збаразького району — необережне поводження з вогнем.

Відео дня

Працівники Збаразької поліції задокументували нещасний випадок, який трапився в селі Вищі Луб’янки. На лінію «102» надійшло повідомлення від чергового служби надзвичайних ситуацій.

Ввечері, 19 січня, 52-річний чоловік курив цигарку і заснув. Недопалок впав на ліжко й спричинив загорання. В результаті цього краянин помер на місці від удушення чадним газом.

Інформацію про дану подію правоохоронці внесли в журнал єдиного обліку.
 
Поліцейські наголошують мешканцям краю, бути обережними у поводженні з відкритим вогнем. Нехтування елементарними правилами безпеки часто обходиться дорогою ціною, а запобігти виникненню пожежі легше, ніж потім ліквідувати її наслідки.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, вогонь та текст

Зазначимо, що за минулу добу рятувальники ліквідовували загалом чотири пожежі в області.

19 січня о 13:55 в м. Тернопіль по вул. Тролейбусній, виникла пожежа приміщення автомийки на території КП «Тернопільміськавтотранс» Внаслідок пожежі вогнем знищено електрощитову, електролічильник, 2 камери відео спостереження, пошкоджено облицювання стін на площі 2 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління. Під час гасіння пожежі врятовано будівлю автомийки та 1 автомобіль. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводів електрощитової, матеріальні збитки встановлюються.

Того ж дня о 15:28 у м. Тернопіль по вул. Живова виникла пожежа тимчасової споруди (металевого вагончика) на відкритій території. Внаслідок пожежі знищено сміття, облицювання стін на площі 15 м.кв., пошкоджено металевий вагончик площею 40 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління. Під час гасіння пожежі врятовано металевий вагончик.

Того ж дня о 20:27 у м. Хоростків Гусятинського району по вул. Веселій, виникла пожежа житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку на площі 90 м.кв., пошкоджено будівлю на площі 90 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим та резервним караулами 21 ДПРП 10 ДПРЧ Управління та МПК с. Яблунів. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житлову та 1 господарську будівлі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up