Партнер рубрики Події

Новенькі автобуси вручив Гройсман тернопільським школярам

Новенькі автобуси вручив Гройсман тернопільським школярам

13 шкільних автобусів вручив під час візиту на Тернопільщину Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, 8 грудня.

Під час робочого візиту на Тернопілля, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вручив 13 новеньких шкільних автобусів сільським школам. П’ять з яких придбали повністю за державні кошти, вісім - на умовах співфінансування за програмою 70х30 (тобто 70% - державні кошти, 30% - кошти громади). Автотранспорт повертають тим навчальним закладам, із яких шкільні автобуси були вилученні для військових потреб в зоні проведення АТО.

  • Такі прості автобуси, але необхідні, повинні бути у кожній школі, де ми навчаємо наших дітей, - зазначив Володимир Гройсман. - І коли мене запитують: що ж таке децентралізація? Що ж таке місцеве самоврядування? Я кажу, децентралізація - можливість, яку ми з вами зараз використовуємо. Зокрема, ці автобуси куплені завдяки децентралізації. Тому що ми змінили систему фінансування, як наслідок сьогодні в області є сотні мільйонів гривень, які направляються на будівництво різних об’єктів, реконструкцію, модернізацію тощо. Зрозуміло, що під лежачий камінь вода не тече, і наявність грошей це ще нічого не означає. Сьогодні важко потрібно працювати для того аби отримати ось такий результат.

До слова, автобуси отримали Нараївська, Максимівська, Млиновецька, Будківська, Комарівська, Олексинська, Буданівська, Теребовлянська, Дружбівська, Кобиловоцька, Мишковицька, Почапинська та Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Відео дня

Нагадаємо, що в області було 107 шкільних автобусів. В 2016 році закупили 41. Загалом в Україні закупили 200 автобусів для шкіл.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Микола Болещук

    ЩЕ БИ НАМ ДОРОГИ ((((((
  • Шатун Андрій

    А чого ненаписали що потепліло в Тернополі? Це ж гройсмана заслуга чи не так???
  • Stels

    Автобуси придбані за бюджетні кошти, а вручають так ніби то власне передають. Нехай краще визначаться ,або вони працюють в політиці або в цирку .
  • Piter Savka

    А чиї автобуси ?? Пороха ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up