Партнер рубрики Події

Оберемків квітів на День вчителя тепер не дарують

Оберемків квітів на День вчителя тепер не дарують
Квіти вчителям нині купують набагато менше тернополян, аніж у попередні роки, зауважили продавці квітів. Розкішні букети, як бачив наш кореспондент, пустують на прилавках.

День вчителя відзначають у першу неділю жовтня. Традиційно зі святом учні вітають своїх вчителів у п'ятницю. Однак непроста ситуація на Сході цьогоріч внесла свої корективи і до відзначення цього свята.
Журналіст 20minut.ua розпитав про передсвяткову активність покупців на квітковому ринку сьогодні, 3 жовтня.
- Ну,  як самі бачите, покупців немає, – говорить продавець квітів на ринку Галина Косяк , - Ані вчора, ні нині. Деколи заходять кілька чоловік, беруть по одній квітці та й все. Можливо, зараз вчителям більше цукерки дарують, чи усно вітають...
Так само було на День знань 1 вересня, додають продавці. Флористи очікують й надалі «затишшя» у торгівлі, оскільки зараз громадяни все частіше відмовляються від квітів, а допомагають українській армії.

А ви цьогоріч купували квіти та подарунки на День вчителя? Свої відповіді ви можете залишати у коментарях під статтею.

Відео дня


 Павло ЛОТОЦЬКИЙ, 093-252-88-83

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • тернополянка

    Все збирали і вітали, щоб не дай Бог не образилися вчителі...Квіти зараз абсолютно не користуються попитом, бо деякі мамочки вважають, що краще дати конверт ніж витрачатися на нікому не потрібні квіти. А загалом з різних шкіл іде інформація, що вчителі не задоволені цьогорічним днем вчителя, бо не все отримали, що хотіли, а в деяких школах директори забороняли збирати гроші. Хоча і там знайшли вихід з положення-ходили до вчителів додому і так вітали...Ото ж бо - наш народ непереможний-давали, даємо і будемо давати....Слава Україні!
  • НАТА

    Діти вчаться в різних школах і нічого не збирали.

    Це залежить від батьків.
  • Сара

    нічого не змінилося, все теж, все ті ж тільки під іншим соусом! Збирали по 200- 250 грн !!! Вчителі, коли ви навчитеся себе поважати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up