Партнер рубрики Події

Паспортний сервіс переїхав в «Атріум»

Паспортний сервіс переїхав в «Атріум»
  • У «Паспортному сервісі» працюватимуть вісім станцій на оформлення проїзних документів. Час прийому однієї людини – 15 хвилин.
  • Крім закордонних біометричних паспортів на Йосипа Сліпого, 7 можна буде оформити договір страхування, перекласти та апостилювати потрібні документи, отримати довідку про відсутність або наявність судимості.

 

26 лютого у Тернополі відкриється оновлений «Паспортний сервіс».  

6 років поспіль у Тернополі на вулиці Руській, 17 працював Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ».

Відео дня

«Паспортний сервіс» від 26 лютого 2019 року центр працюватиме у новому, комфортнішому та сучаснішому приміщенні, йдеться на офіційному сайті підприємства.  

Рішення про переїзд та модернізацію тернопільського «Паспортного сервісу» керівництво ДП «Документ» аргументувало сталим попитом містян на закордонні паспорти й бажанням покращити умови їхнього обслуговування. Щодня близько 200 осіб оформляли у Тернополі закордонні паспорти. Тепер, припускають, прийматимуть щонайменше 250 чоловік.

  • Новий «Паспортний сервіс» тепер буде у більш зручному для городян місці – в самому центрі міста, - каже Ігор Паленко, старший інспектор обслуговування громадян ДП «Документ». – Вісім робочих місць на прийом документів. Тому за робочий день зможемо обслужити щонайменше 250 клієнтів.

«Старий» центр діяв більше за «старим» форматом. Клієнт приходив до одного інспектора, потім йшов оплачувати послугу до іншого, фотографував і приймав документи вже третій. Тепер процедура максимально спрощена. Клієнт підійшов до одного інспектора, який безпосередньо надає всі послуги.

  • Тут нове обладнання, комфортні умови, зручне розташування рецепцій та терміналів, - каже Ігор Паленко. – Все оформлення для одного клієнта триватиме в середньому 15 хвилин.

Аби пропускна спроможність нового центру стала більшою – 300-400 осіб на добу, було вдвічі збільшено кількість робочих станцій. Площа приміщення – 600 кв. метрів. Усі процеси упорядковані таким чином, щоб від постановки у електронну чергу й до виходу із сервісу людиною не витрачалося більше 15-20 хвилин.

  • Крім закордонних біометричних паспортів на Йосипа Сліпого, 7 можна буде оформити договір страхування, перекласти та апостилювати потрібні документи, отримати довідку про відсутність або наявність судимості, - каже Ігор Паленко. - А молодь самого міста Тернопіль та Тернопільського району області матимуть змогу отримати тут свою першу ID-картку. Їхні старші земляки за бажанням замінюватимуть у цьому центрі свої паспорти зразка 1994 року в формі книжечки на новий чипований пластиковий паспорт.

Серед послуг центру й оформлення тимчасових і постійних посвідок на проживання для іноземців.

Довідка

Адреса нового «Паспортного сервісу»: вул. Йосипа Сліпого, 7, торгівельний центр «Атріум».

Центр працюватиме у будні з 9:00 до 18:00 без перерви на обід, у суботу з 9:00 до 17:00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up