Партнер рубрики Події

Подарунки, караоке просто неба та концерт: у Тернополі буде RIA Fest

Подарунки, караоке просто неба та концерт: у Тернополі буде RIA Fest

RIA media запрошує тернополян та гостей міста на велику зустріч читачів -  RIA Fest, який відбудеться 30 червня у парку ім. Т. Г. Шевченка.

  - Уже багато років поспіль RIA media організовує для тернополян свято, а для передплатників газети розіграш подарунків, - розповідає регіональний видавець RIA media Юрій Штопко. - Цього року свято відбудеться в кінці червня, ми традиційно проводимо його для наших читачів газети «РІА плюс». На ньому буде проводитись розіграш 50-ти цінних призів для передплатників. Головний приз - путівка на двох в Прагу-Дрезден на уїкенд.

Протягом дня на гостей чекає шоу-програма та розваги для усієї сім’ї. Буде організована дитяча зона з різноманітними атракціями: діток розмальовуватимуть яскравими кольорами аквагриму та організовуватимуть для них різноманітні квести.

А також вони матимуть змогу взяти участь у конкурсі - дитячому караоке, і переможця очікує цінний приз.Розважатимуть публіку ростові ляльки та герої відомих мультфільмів. 

Відео дня

На території фестивалю будуть організовані фотозони, де усі бажаючі зможуть зробити фото.

А на вечірній сцені гостей розважатимуть музичні колективи та зіркові гості – рок-гурт «ROCK-H».

Зазначимо, вже 17 років поспіль RIA media організовує для тернополян свято, де окрім розважальної програми, традиційно дарують цінні подарунки для передплатників газети, які будуть корисні в домогосподарстві.

Довідка:

Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно передплатити газету “RIA плюс” мінімум на три місяці та отримати лотерейний квиток. - Це можна зробити під час свята, або замовити передплату за номером 43-00-50 та 095-837-87-14. Учасниками лотереї можуть бути лише повнолітні особи. На святі потрібно мати паспорт або документ, який підтверджує особу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up