Партнер рубрики Події

Ревізію старих будинків почали у Тернополі

Ревізію старих будинків почали у Тернополі
У Тернополі нарешті почали перевіряти, де в місті є ветхі будинки. Для цього створили спеціальну комісію, в яку входять архітектори, інженери, балансоутримувачі, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Микола Лесів.

- Є розпорядження міського голови і комісія починає працювати, - каже він.

До слова, до ветхих відносять старі будинки, що руйнуються від часу та тривалого використання.

Нагадаємо, Сергій Надал дав вказівку комунальникам обстежити старі будинки у Тернополі після того, як 27 травня під час грози обвалився аварійний будинок на вул. Крушельницької, 53. Завершити роботу, за словами мера, повинні були до 10 червня. Проте наразі все лише починають робити. За результатами цієї перевірки, як запевняв пан Надал, скличуть комісію, на якій вирішать, які з тих будинків придатні для проживання, а які – ні.

Відео дня

- Такі роботи проведуть для того, щоб уникнути в майбутньому ситуацій, подібних до того, що виникла на вул. С.Крушельницької, - говорив Сергій Надал. - Комісія визначить придатність, чи непридатність таких будинків до проживання. Якщо будуть встановлені такі, які є непридатними для проживання, будемо вирішувати питання про відселення мешканців.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Я щось не розумію? А хіба це не входить в перелік поточних завдань управління житлово-комунального господарства міськради: стежити за станом будівель у місті? Треба щоб якась із них завалилася людям на голову, щоб почати чухатися неквапливо??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up