Партнер рубрики Події

Що останнім часом найбільше схвилювало тернополян

Що останнім часом найбільше схвилювало тернополян

Війна в країні, робота, фінанси, виховання дітей, рекорди у Тернополі найбільше схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин". 

Володимир Лісовий, 70 р., головний режисер Тернопільського театру актора і ляльки:

– У неділю ми закрили 37-й театральний сезон. Він був досить плідним. Ми брали участь у фестивалях. Їздили в Чорногорію із виставою «Малята-кармалята». Її високо оцінили, нам вручили диплом. Також були на фестивалі у Полтаві. Наразі ми підготували дві нові вистави на новий сезон. Одну з них «Мороз Морозенко» покажемо в зимовий період. Завершується робота над етно-фольклорною виставою «Василина».

Відео дня

 

 

 

 

Христина ФЕЦІЦА (33 р.), юрист ГС «Рада бізнесу Тернопілля»:

 - Мене вже який рік тривожить війна. Спілкуюся з бійцями. Нещодавно розповіли, що керівництво «зверху» домовилося і зробили справжнє перемир’я аж на три дні. Щоб розмінувати поля. То, виходить, коли комусь треба – може все спокійно, а потім – знову воюють? А українці гинуть.... Мар’їнка, Красоногорівка - там зараз жахіття. Бійцям досі не вистачає боєприпасів, техніки. То що ж це за така війна за домовленостями?

 

 

 

 

Любов ПРИЙДУН (31 р.), науковець

- Турбує те, що я, моя дитина і напевно ще й мої внуки живемо і житимемо постійно комусь винними, при цьому нічого не бравши. Лише у 2017 році кожен українець винен практично 45,5 тис грн або 1680 дол за міжнародні кредити, взяті урядом. Проте покращення життя або хоча б покращення в економіці немає і, судячи із зростаючої корупції та набиття кишень можновладцями, напевне ще не скоро буде.

 

Галина Федорович (28 р.), директор міського центру фізичного здоров'я населення:

- Протягом року в Тернополі облаштовують багато спортивних, дитячих майданчиків. Приємно, що тернополяни на них граються з дітьми, воховують у них любов до спортивного дозвілля. Але є проблема з вихованням у дітей, щоб вони не ламали ці майданчики, не смітили. Майданчик ще не встигли облаштувати, а його вже понищили. Тому велике прохання до батьків виховувати у собі та в дітях бажання зберегти ці майданчики.  І загалом усе, що загального користування.

Марина ОРАП (44 р.), професор кафедри психології ТНПУ:

- Сина моєї однокласниці вдарило електричним струмом. В результаті - 50% обгорілого тіла. Мене це дуже хвилює, адже на колії, де це сталось, жодних попереджувальних знаків не було і досі немає. Про це слід говорити дітям, які не знають, що залізнична колія знаходиться під напругою. І взагалі, вважаю, що проблеми безпеки дітей останнім часом обговорюються недостатньо.

 

 

 

Наталя Турчин (35 р.), журналіст:

- Не може не тішити, що з’явилась Книга рекордів Тернополя, і там вже з’явилися перші записи. Це дуже хороший задум. На скільки мені відомо, це Тернопіль є єдиним містом, де є своя книга рекордів. Те, що тернополяни найсильніші, найактивніші та найкреативніші тепер буде офіційно зафіксовано. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up