Партнер рубрики Події

Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Кримінальна ситуація у місті, заробітки, виховання, - ці та інші проблеми схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "20 хвилин". 

Ростислав НЕБЕЛЬСЬКИЙ (25 р.), юрист:

- Хвилює неспроможність людей протистояти маніпуляціям, схильність слідувати сумнівним рухам і нерозумним ідеям. Я вражений, як просто загал може підхопити гасла, закинуті політтехнологами. Наприклад, люди підтримують створення Антикорупційного суду, але не розуміючи його суті. І того, що його створення не призведе до жодних змін.

Мирослав ЗАГОРСЬКИЙ, підприємець:

Відео дня

- Нещодавно я відвідав найбільшу міжнародну виставку органічних харчових продуктів «БіоФах» у Німеччині. Тішить, що Україна є досить серйозним гравцем на цьому ринку. Моє підприємство має досвід у цій галузі понад десять років. І на виставці я побачив, що наш досвід та авторитет уже працює на нас. Єдина проблема в сфері органічного виробництва для України – значно менша культура переробки. Але насправді ми маємо такий потенціал, яким можемо накрити потреби усієї Європи.

Лариса ОВЧАРУК, (43 р.), бізнес-тренер:

– Хвилює те, що у нас так багато талановитих людей, які створюють своїми руками дуже цікаві, навіть шедевральні речі. Вони хочуть, але не знають як знайти свого клієнта, як монетизувати своє захоплення. Цей процес супроводжує дуже багато страхів. Мені хочеться сказати їм: виходьте зі своїми виробами до людей, долучайтесь до різних заходів, навчань, не бійтесь розповідати про своє захоплення і вироби в соціальних мережах.

Роман ПИРОЖИШИН, (22 р.), SMM-менеджер:

- Стан речей навколо тернопільських інтернет-видань мене непокоїть уже не перший рік. Постійні негативні пости: вбили, повісився, втопився. Інколи доходить до абсурду, наприклад: «У селі на Тернопільщині агресивна тварина побила чоловіка». Цю ситуацію потрібно міняти, оскільки таким чином створюється негативний імідж для міста!

Олександр БОГОМОЛ, ( 41 р), начальник головного управління Нацполіції в області:

- Не варто нагнітати і говорити про те, що в Тернопіль повернулись буремні 90-ті. Всі вбивства, скоєні в 2017 році, - розкриті і майже всі розслідування завершені. Цьогорічне подвійне вбивство на Шумщині теж розкрите. З чотирьох розбійних нападів три вже розкрили. Злочини щодо трьох випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень теж розкриті. Ситуація, запевняю, під контролем правоохоронців.

Зоряна Гулка, (19 р.), студентка

- Чому про сучасних дівчат важко сказати «леді»? А тому, що немає джентельменів. На сьогодні хлопці собі дозволяють, підійти до дівчини «тріснути» рукою по спині, грубо засміятися під вухо чи вилаятися у компанії красунь. Хлопці, не забувайте про правила етикету, про те що дівчата - це ніжна стать, яку потрібно берегти і шанувати. Вчіться бути справжніми джентельменами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up