"Щодня тонни матеріалів перевозили фури": в Заліщицькому районі обвалився міст

"Щодня тонни матеріалів перевозили фури": в Заліщицькому районі обвалився міст
Фото: Оля Венярська
  • Про те, що в річку Серет у селі Лисівці обвалився міст повідомляють користувачі соцмережі facebook.
  • Трапилося це близько 15.00 у середу, 13 лютого. Міст з'єднував Заліщицький та Борщівський райони. Він перебував в аварійному стані.
  • В "Укравтодорі" кажуть, що це трапилося через вантажівки, які попри обмеження, продовжували інтенсивно їздити. 

В ГУ Нацполіції в Тернопільській області повідомляють, що на момент обвалу на проїжджій частині транспорту не було. Наразі правоохоронці перекрили дану ділянку дороги та забезпечують охорону порядку.

- З огляду на те, що дорога Р-24 у Тернопільській області роками використовувалася водіями вантажівок як основний коридор для перевезення будівельних матеріалів з кар’єрів з істотним порушенням норм перевезення вантажу, вона зазнала суттєвих ушкоджень, - коментують в "Укравтодорі". - Минулого року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області провела обстеження мості у селі Лисівці та обмежила рух аварійною ділянкою задля забезпечення безпечного проїзду.

Відео дня

Крім того, аварійний міст внесений у перелік об’єктів, які підлягають ремонту у 2019 році. Попри обмеження, водії великотоннажного транспорту продовжували їздити через міст.

- Місяцями водії великотоннажного транспорту ігнорували знаки обмеження руху аварійною ділянкою мосту, - коментує керівник Заліщицької ДЕД Михайло Харук. - Щодня тонни матеріалів перевозили фури з кар’єрів у Скалі-Подільській та Бурдяківцях. Не дивно, що об’єкт зазнав руйнувань.

Тепер увесь транспорт, який раніше їздив через цей міст просять об'їжджати цю ділянку через дороги Т-20-01, Т-20-20 та Т-20-15. Дорожники почнуть роботи з настанням сприятливих погодних умов. А "Укравтодор" просить вибачення за тимчасові незручності.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Мороз Павло

    Фури перегружені свою роботу зробили... Як казав Діт Панас...
  • Anonymous

    Це позор для Тернопільщини!
  • Олексій Бондарук

    При чому вантажівки нашо тоді міст щоб на ровері проіхати таке чекає моста на обізній коло в гаів а то кричали що є план реконструкціі і вже 2 роки ніц   Збудували розвязку на папері

    Олексій Бондарук reply Олексій Бондарук

    Андрій Парусов в мостах є запас міцності

    Андрій Парусов reply Олексій Бондарук

    так вони з подвійним, якщо не потрійним перевантаженням йшли. Тепер будуть смоктати усі.
  • Andriy Budzinsky

    А як тепер будуть курсувати шпіони помідорного фронту з заліщик до горошови і навпаки, вивідувати в конкурентів секретну інформацію?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up