Партнер рубрики Події

Тернополянин скаржиться на якість зв'язку "Київстару". Оператор обіцяє скоро виправитись

Тернополянин скаржиться на якість зв'язку "Київстару". Оператор обіцяє скоро виправитись
Погіршення мобільного зв'язку у мережі "Київстар" пояснюють тим, що у Тернополі встановлювали обладнання для 3G-мережі, яка працює відучора і запевнили, що до кінця цього тижня якість зв'язку відновиться.

В редакцію "20 хвилин" читачі неодноразово зверталися зі скаргами стосовно погіршення якості мережі "Київстар". Люди скаржаться, що при вихідних чи вхідних дзвінках абонент може бути не в мережі, але телефон абонента при цьому включений.

- Чому на вулицях С.Будного, Протасевича та Карпенка завжди пропадає мережа? А останнім часом так взагалі якість обсуговування ніяка, - каже тернополянин Петро Семинишин. - Я звертався у відділ звернень "Київстару" зі скаргами та проханнями щось змінити, але ні відповіді, ні пояснень я не отримав. За що люди платять гроші? Нехай зроблять нормальну мережу.

Як пояснили у компанії "Київстар", у Тернополі минулого тижня проводили роботи із удосконалення та розвитку мережі, з метою запровадження послуг зв’язку 3G.

Відео дня

- Щоб встановити на базових станціях нове, сучасне обладнання, деякі з цих станцій доводилось відключати на короткий термін, - коментує провідний спеціаліст із зв’язків з громадськістю "Київстар" Ірина Леліченко. - Тому в окремих районах міста періодично могли виникати нетривалі складнощі із зв’язком.

Наразі роботи із заміни обладнання завершено. За словами пані Ірини, була суттєво збільшена ємність каналів зв’язку і відучора (30 червня) в Тернополі у тестовому режимі працює мережа 3G. Після налаштування нової мережі послуги швидкісної передачі даних будуть доступні усім тернополянам.

- Сподіваємось, що вже на цьому тижні наші абоненти у Тернополі помітять, що якість зв’язку відновлена на тому ж високому рівні, до якого вони звикли, - каже Ірина Леліченко. - Ми приносимо свої вибачення нашим шановним клієнтам за незручності. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up