У частині Тернополя не буде води

У частині Тернополя не буде води

Через планове промивання водопровідних мереж припинять водопостачання частини Тернополя від 00 год у вівторок, 3 липня. 

Без води будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ”, “Старий парк”, вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), районів вулиць Малишка, Глибока, Польова, Дівоча, Глиняна, Монастириського, Богуна, Толстого, Сонячна, Новосонячна, Шагайди, Підкови, Чернівецька, Гребінки, Садова, проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

За словами начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Ганни Загородної, уже від 00 год 4 липня у середу, вода поступово з`являтиметься у помешканнях тернополян, однак міститиме підвищену дозу хлору, а тому буде не придатною для вживання в питних цілях чи приготування їжі. Повністю водопостачання буде відновлено вранці 5 липня.

У період відсутності води в мережі також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів.

Відео дня

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” рекомендує споживачам завчасно зробити необхідний запас води та просить вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачається технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени. Мета – покращення якості питної води.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Jonatan Pracz

    Lol
  • Anna Khita

    Підкови тільки місяць тому промивали, чи в них місяць ща пів року рахується?
  • Anastasiia Shakhmatova

    От якраз 3 липня мені треба збиратися на вручення диплому: помити голову, зробити укладку😤
  • Сергей Турий

    У травні вже ж промивали..?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up