Партнер рубрики Події

Велика прем’єра! Українські зірки заспівали тропар "Христос Воскрес" 12 мовами (ВІДЕО)

Велика прем’єра! Українські зірки заспівали тропар "Христос Воскрес" 12 мовами (ВІДЕО)
  • Вперше в світі уніфікований пасхальний піснеспів «Христос Воскрес», слова якого сотні років не змінювалися, звучить однією мелодією, написаною Олександром Пономарьовим.
  • 1 травня, напередодні Великодня, відбулася велика прем’єра піснеспіву «Христос Воскрес»

"Велика прем’єра до Воскресіння Христового! 12 мов! 12 голосів!", написав Олекандр Пономарьов на своїй сторінці у Фейсбук.

В записі піснеспіву  взяли участь 12 зірок: Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огневич, оперний співак Хе Му, DZIDZIO та настоятель монастиря в Грузії схиархимандрит отець Серафим.

«Христос Воскрес!» виконують у всьому світі, але під різну музику. Пономарьов створив єдину мелодію на всіх і зібрав дванадцять вітчизняних та міжнародних знаменитостей! Така практика використовується вперше в світі: традиційна пісня, що записана різними мовами, прозвучить на одну мелодію.

Відео дня


Над партитурою для оркестру та хоровим аранжуванням працював Дмитро Коновалов. За хорове звучання відповідав оркестр та хор Заслуженого Академічного Ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка. Також у проекті взяли участь дитячий хор Art music school ZABAVA і бандуристка Marina Krut.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Весна Весна

    🇺🇦💕
  • Марія Маргонь

    Молодці Хай знають наших.Олександру окреме вітання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up