Партнер рубрики Події

Вона була лікарем до останнього подиху... Колектив міської дитячої лікарні сумує з приводу смерті Анни Кабакової

Вона була лікарем до останнього подиху... Колектив міської дитячої лікарні сумує з приводу смерті Анни Кабакової

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, чудового спеціаліста, яка мала колосальний досвід, знання та щодня рятувала дитячі життя. 6 серпня не стало нашої колеги Анни Борисівни Кабакової.

Лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, член Асоціації дитячих гастроентерологів та нутриціологів України, завідувач другого педіатричного відділення КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР та головний експерт за напрямом «Дитяча гастроентерологія» управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації. Вона старанно працювала, благородно служила обраному фаху – медика. На її рахунку – велика кількість врятованих дитячих життів. Вона вміла надихати колег, була прекрасним спеціалістом та керівником.

Чуйна, уважна, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію та світло.

Фах лікаря вимагає постійного руху уперед. Скільки б досвіду не було за плечима, професія потребує щоденного навчання, вдосконалення навичок та опанування нових методик. Анна Борисівна невтомно відкривала для себе нові знання у медичній галузі, вона ретельно вивчала праці своїх колег із інших міст та з-за кордону та охоче ділилась досвідом з колегами. До останнього подиху вона залишалась Лікарем.

Відео дня

На жаль, хвороби не вибирають за професією, віком та справами. Анна Борисівна мужньо боролася із недугою. Та, на жаль… 6 серпня її не стало.

Колектив КНП "Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня"  висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам і друзям померлої. Нехай Господь благословить її душу. Ми зберігатимемо у своєму серці світлу пам'ять про Вас, Анно Борисівно.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up