Партнер рубрики Події

«Вже купили маски та антисептики»: що тернополяни думають про осінньо-зимову хвилю COVID-19 (ОПИТУВАННЯ)

«Вже купили маски та антисептики»: що тернополяни думають про осінньо-зимову хвилю COVID-19 (ОПИТУВАННЯ)
  • У Тернополі почалось похолодання і люди почали готуватися до збільшення кількості хворих на коронавірус.
  • Як тернополяни уявляють ситуацію з коронавірусом в осінньо-зимовий період та як готуються до нього – запитував журналіст «20 хвилин».

На вулицях міста побільшало людей в масках. Після похолодання багато людей очікують, що кількість хворих буде збільшуватися. Про це говорять і медики, адже крім коронавірусу збільшиться кількість сезонних ГРВІ, які додадуть труднощів медикам.

Багато тернополян вже почали готуватися до можливої епідемії – купують маски та антисептики. А хтось не переймається через можливе збільшення хворих, адже страх не допоможе.

Багато людей вважає, що варто очікувати нові жорсткі посилення карантину, якщо ситуація змінюватиметься в гіршу сторону. А от чи дотримуватимуться люди цих вимог – інше питання, адже наразі всі заклади, які мали б бути на карантині, працюють.

Відео дня

Ми запитали у перехожих – як вони уявляють осінньо-зимовий період пандемії. Як до неї готуються та що думають про можливі посилення карантину.

Тетяна, в декреті:

Не страшно і не готуємось до осінньо- зимової хвилі, бо це від нас не залежить. Маски ми маємо, антисептики також купили. Вакцинуватися від грипу не будемо, не бачимо в цьому потреби. Щодо посилень карантину, то думаю, що воно буде на загальнодержавному рівні, але все працюватиме, бо люди мають заробляти гроші, а діти вчитися.   

 

 

 

Наталя, тернополянка:

Не можу сказати, що якось готуюсь. Навіть не уявляю, що нас чекає – чи будуть посилення і ріст захворювання. Все залежить від людей – як хто дотримується карантину. Антисептики та маски купувати не буду.

 

 

 

Ольга, пенсіонерка:

Коронавірус нікого не оминув і нас не омине. Надіюсь, що все буде добре. Самі дотримуємось карантинних норм, ношу маску, маю антисептики. Як то кажуть – береженого Бог береже.

 

 

 

 

Назар, працює за кордоном:

Я вважаю, що в осінньо-зимовий період у нас буде не друга хвиля, а продовження першої, бо кількість хворих лише збільшується. Треба було посилювати карантин, бо зараз карантинні заходи не допоможуть – люди вже не бояться. Раніше ще всі сиділи вдома, одягали маски, а зараз – самі бачимо. Ми вже закупили і маски, і антисептики на всякий випадок.

 

 

Тамара, тернополянка:

Я ніяк не готуюсь, бо як можна підготуватися коли немає ніякої вакцини? Лишається тільки укріпляти імунітет та дотримуватися карантину. А як буде з посиленнями карантину – хто його знає? Тернопіль знов у «червоній» зоні, студенти вчаться дистанційно, знову їздить спецтранспорт. Маски та антисептики в мене є, купувати про запас не планую.

 

 

Михайло, пенсіонер:

Мені не страшно перед осінню, але я дотримують карантинних норм - тримаю дистанцію, одягаю маску, коли в людні місця, щоб не захворіти. Робити запас масок та антисептиків не буду. Зазвичай користуюсь звичайним милом. А от стосовно посилень карантину – то думаю, що їх не буде, адже наша економіка вже понесла чималі збитки. Людям потрібно працювати.

 

 

А як ви уявляєте осінньо-зимовий період карантину? Чи готуєтесь до нього? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Din

    Так бізнес потребує реклами....!

    Хтось reply Din

    Боти не мають спокою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up