Партнер рубрики Події

З шишок, паперу та пір'я: у школах на Тернопільщини замість ялинок робили зимові букети

З шишок, паперу та пір'я: у школах на Тернопільщини замість ялинок робили зимові букети
  • Перший етап обласного конкурсу "Замість ялинки - зимовий букет" у школах усіх районів завершився 10 грудня.
  • Стрічку у соцмережі Facebook заповнили фото зимових прикрас, які діти робили власноруч. 

Журналісти "20 хвилин" зробили підбірку експонатів із соцмереж. Найкращі роботи визначатиме журі 12-14 грудня в обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

1. Опорний заклад "Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст №1"

Відео дня

2. Відділ освіти, молоді та спорту Шумської райдержадміністрації. 

3.  Лановецька ЗОШ І—ІІІ ст. № 1 ім. Ю. Коваля

4. Золотопотіцька школа

5. Збаразький будинок дитячої та юнацької творчості

6. Загірцівська ЗОШ І-ІІ ст. Лановецький район

7. Гумниська ЗОШ І-ІІ ст. Теребовлянський район.

8. Саранчуківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 

9. Залужанська ЗОШ І-ІІІ ступенів Збаразький район

10. Чортківський центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді 

- Ми організовуємо конкурс вже 25 років поспіль і щоразу діти дивують креативністю, - розповідає координатор конкурсу заступник директора центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Надія Скорінь. - До 10 грудня відбувався перший етап конкурсу у райцентрах, ОТГ та містастах Тернопільщини. На обласному етапі, що відбудеться 12-14 грудня, діти також захищатимуть свої роботи. Ми запрошуємо тернополян на захист. він буде дуже кретивним: діти співатимуть, танцюватимуть та виконуватимуть колядки.

Конкурс відбувається у трьох номінаціях:

- зимовий букет,
- галицький севенір та різдвяна атрибутика
- дідух та павук

Найкращі роботи у двох номінаціях  відправлять на Всеукраїнський етап конкурсу. Переможців визначатиме журі 12-14 грудня. Роботи можна буде переглянути на виставці у приміщенні Народного дому "Перемога"

Якщо ваша дитина або учні вашої школи брали участь в конкурсі - залишайте фото у коментарях до матеріалу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Цікаво, а скільки дерева потрібно було зрізати, щоб виготовити папір, з якого зробили ту дурню замість ялинок? Ніхто не задумується? А скільки там всіляких фарб, пластику, силікону, клеїв та іншої гидоти? Це також замість ялинки? А скільки праці, часу і коштів?

    Ідіоти, і більше тут нічого не скажеш... І, головне, для чого?! Одні ідіоти то зроблять, бо заставляють, інші ідіоти то, типу, оцінять, бо покажуть, що вони щось роблять, а потім то все в смітник, бо нікому то не потрібно. Ну, хіба, щось десь там далі відправлять, щоб ще якість ідіоти мали чимось зайнятись.

    Для чого, кому то все потрібно?
  • Ірина Побережна

    Гумниська школа молодці дуже гарно
  • Іра Злубко

    А чому у списку немає Вишнівецької школи,ми також готувалися до цього конкурсу?!
  • Олена Костюк

    Лариса Борсук молодець !!!!!!

    Лариса Борсук reply Олена Костюк

    Олена Костюк Дякую, разом ми творимо дива!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Коли дитині треба міряти тиск? Розповідає кардіолог з Тернополя photo_camera 21:01 На Тернопільщині нарубали лісу на чверть мільйона гривень 20:02 Вбивство студента із Конго Ерітьє: чотири роки минуло, а вироку немає досі. Чому? 19:58 Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО) Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 19:01 Від батарейок, колонки чи ліхтарика: 12 кмітливих способів зарядити телефон без електрики 18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up