Партнер рубрики Погода

В Україну йде циклон Lars:: якою буде погода в найближчі дні

В Україну йде циклон Lars:: якою буде погода в найближчі дні
  • У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці та вдень йтиме дощ, ввечері очікується дрібний сніг.
  • Температура повітря коливатиметься від 0 до +2

25 січня погоду області визначатиме  проходженняатмосферних фронтів від циклону, що зміщується з території Румунії на Білорусь.

Область: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний з переходом на західний 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Відео дня

Місто: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер південно-східний з переходом на західний 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла.

Погода від Наталки Діденко

Сильнющим вітром почнеться понеділок в Україні. Пориви південно-східного вітру досягатимуть 15-22 метрів за секунду. До нас йде циклон Lars (карта 2), який принесе опади, часом й сильні.

Це буде переважно дощ, бо ж - тепло, проте в західній частині України, а ввечері на Вінниччині та Житомирщині ймовірний мокрий сніг. Карта 1.

Особлива пересторога для тих, хто перебуває в Карпатах - там найближчим часом передбачається сильний сніг та хуртовини!

Температура повітря хоча й висока та вище норми зараз, проте на фоні циклону та штормового вітру скромно тулиться на балконі другого ярусу - завтра вдень в Україні очікується +4+9 градусів, в Криму +7+13 градусів.

А ось на Заході буде прохолодніше, від 1 морозу до 2 градусів тепла.

На дорогах - чи дощ, чи, тим паче, мокрий сніг - ситуація ускладниться, обережно!

У Києві 25-го січня очікується волога вітряна погода з температурою повітря +5+7 градусів. Підготуйте вже відповідну одежу та взуття на завтра.

У середині тижня на значну частину території України прийде похолодання. Нещодавніх 20-30-тиградусних морозів не буде, вночі десь до -2-8 градусів, вдень до нуля та невеликих "мінусів".

А поки що готуємося до південно-західного циклону із сильним вітром та опадами!

 

Народний прогноз погоди

: 25 січня вшановується пам’ять святої Тетяни. У народі цей день називали “Тетяна Водохресна”, “Бабин кут”. Якщо цього дня йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно — літо обіцяло бути теплим, а рік — врожайним: “Якщо снігопад — влітку дощик частий”. А ось тепла заметіль на Тетяну і “гнилий вітер” (південний) були небажаними явищами, оскільки вказували на неврожай та засуху.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up