Аваков, Турчинов і Яценюк ідуть з "Батьківщини"


Аваков, Турчинов і Яценюк ідуть з "Батьківщини"
У партії "Батьківщина" стався великий розкол. З партії йдуть майже всі ключові політики.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він написав, що розбіжності виникли при обговоренні формування списку партії на майбутніх парламентських виборах.

Він повідомив, що в рамках обговорення пропонувалося, щоб список об'єднаної Батьківщини на виборах очолив кандидат на посаду прем'єр-міністра Арсеній Яценюк. При тому, що лідером партії залишалася б Юлія Тимошенко.

При цьому Аваков повідомив, що наполягав на єдності всіх демократичних сил.
"Я поважаю думку друзів і політиків в Батьківщині, які вважають, що опозиція до Порошенка -Великі благо для країни. Розумію логіку їх заперечень і аргументів, розумію відтінки і умови можливого об'їдання ... все розумію. Але чесно висловлюю свою позицію - У СЬОГОДНІШНІЙ СИТУАЦІЇ ЦЕ НЕ ПРАВИЛЬНО І не допустимі. ТІЛЬКИ ЄДНІСТЬ, "пОПР все" ... ", - написав він.

Як заявив Аваков, він був змушений покинути обговорення і піти.
Він також заявив про намір покинути партію ще ряду ключових політиків. 
"Хто пішов? Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинський, Парубій, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, Лунченко", - написав він.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up